r
Nosalty Logó

Tejfölös sertésragu gazdagon

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Nagy-Alberti Bernadett
Tejfölös sertésragu gazdagon
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 721 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 2883 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 129 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    40.6 g

Zsír

  • Összesen
    35.5 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    115 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1272.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    104 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    404 mg
  • Nátrium
    639 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    280.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    144 micro
  • Kolin:
    91 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    59 micro
  • β-karotin
    326 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    206 micro
Összesen 721 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    162.3 g

Zsír

  • Összesen
    142.1 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    458 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5089.1 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    216 mg
  • Kálcium
    417 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    252 mg
  • Foszfor
    1616 mg
  • Nátrium
    2556 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    222.3 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1123.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    433 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    173 mg
  • D vitamin:
    108 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    48 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    576 micro
  • Kolin:
    363 mg
  • Retinol - A vitamin:
    312 micro
  • α-karotin
    236 micro
  • β-karotin
    1303 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    822 micro
Összesen 2883 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    231 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    116 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    234 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 129 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajt besózzuk, borsos lisztbe beforgatjuk, kisütjük, majd egy tányérba félre tesszük.
  2. Amiben sült a hús, megdinszteljük a karikára vágott vöröshagymát és az összezúzott fokhagymát.
  3. Ehhez hozzáadjuk a gombát, a csíkokra vágott gépsonkát, a felaprított paprikát és paradicsomot, majd utoljára a szintén csíkokra vágott csemege uborkát. Az alapanyagokat kb. 10-15 percig főzzük, ízlés szerint megsózzuk.
  4. A tejfölhöz egy evőkanál lisztet keverünk, és ráöntjük a felfőzött ragura.
  5. Rottyanás után beletesszük a kisütött karajszeleteket.
  6. Párolt rizzsel tálaljuk.
  • Receptkönyvben: 277
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 43
  • Össznézettség: 28843
  • Feltöltés dátuma: 2011. február 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tejfölös sertésragu gazdagon
Nagy-Alberti Bernadett 2 recept

Az egyik éjszaka alvás helyett, jó háziasszony módjára főzőműsort néztem, és ott készítették ezt a receptet :). Nálunk nagyon bevált :). Próbáljátok ki Ti is!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...