Tárkonyos joghurtban sült csirkecombok
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 9% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
250g csirkecomb278 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
75g joghurt46 kcal
-
3g mustár2 kcal
-
1g tárkonyecet0 kcal
-
43g vöröshagyma15 kcal
-
30g kápia paprika6 kcal
-
0g tárkony0 kcal
-
11g napraforgó olaj94 kcal
Összesen
441
kcal
- 9% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
1000g csirkecomb1113 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
300g joghurt183 kcal
-
10g mustár6 kcal
-
5g tárkonyecet1 kcal
-
170g vöröshagyma62 kcal
-
120g kápia paprika26 kcal
-
0g tárkony0 kcal
-
43g napraforgó olaj376 kcal
Összesen
1767
kcal
- 9% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
60.7g csirkecomb68 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
18.2g joghurt11 kcal
-
0.6g mustár0 kcal
-
0.3g tárkonyecet0 kcal
-
10.3g vöröshagyma4 kcal
-
7.3g kápia paprika2 kcal
-
0g tárkony0 kcal
-
2.6g napraforgó olaj23 kcal
Összesen
108
kcal
- 9% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 24.6 g
Zsír
-
Összesen 34 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 131 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 653.4 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 26 mg
-
Kálcium 115 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 42 mg
-
Foszfor 293 mg
-
Nátrium 174 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 213.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 95 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 35 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 29 micro
-
Kolin: 70 mg
-
Retinol - A vitamin: 57 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 405 micro
-
β-crypt 121 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 135 micro
Összesen
441
kcal
- 9% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 98.6 g
Zsír
-
Összesen 136 g
-
Telített zsírsav 35 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 57 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 33 g
-
Koleszterin 523 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2613.6 g
-
Cink 10 mg
-
Szelén 104 mg
-
Kálcium 459 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 167 mg
-
Foszfor 1172 mg
-
Nátrium 695 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 35.8 g
-
Cukor 25 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 855.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 382 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 20 mg
-
C vitamin: 140 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 20 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 26 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 117 micro
-
Kolin: 279 mg
-
Retinol - A vitamin: 227 micro
-
α-karotin 20 micro
-
β-karotin 1620 micro
-
β-crypt 485 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 541 micro
Összesen
1767
kcal
- 9% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6 g
Zsír
-
Összesen 8.3 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 32 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 158.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 28 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 71 mg
-
Nátrium 42 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.2 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 51.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 23 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 17 mg
-
Retinol - A vitamin: 14 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 98 micro
-
β-crypt 29 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 33 micro
Összesen
108
kcal
Hozzávalók
-
4 db csirkecomb
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
3 dl joghurt
-
1 ek mustár
-
1 ek tárkonyecet
-
1 nagy fej vöröshagyma
-
1 db kápia paprika
-
0.5 dl napraforgó olaj
Elkészítés
- A csirkecombokat enyhén sózzuk, borsozzuk.
- A joghurtot összekeverjük a mustárral, tárkonyecettel, az apró kockáravágott hagymával, paprikával, a tárkonnyal, picit sózzuk, borsozzuk,s végül az olajat is belekeverjük.
- A csirkecombokat beleforgatjuk a joghurtos szószba, majd kiolajozott tepsiben készre sütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 75 perc
- Receptkönyvben: 1182
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 9
- Össznézettség: 61801
- Feltöltés dátuma: 2012. február 15.
Ajánló
Tálalásnál a csirkecombokat meglocsolhatjuk még egy kis joghurttal. Körítésként jól illik hozzá a rizs.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Nagyon-nagyon finom változat csirkecombra, és sokat bajlódni se kell vele az elkészítése folyamán. Régebben Keresztanyukámtól kaptam egy szuper szakácskönyvet, ami telis tele van jobbnál jobb receptekkel (Száz magyar ételcsoda - Hagyományos ízek a Pannon világból), ez a recept is ebből való.