r
Nosalty Logó

Tarka sárgabarackos pite

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Irén
Tarka sárgabarackos pite
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 2% Zsír

tészta

a tetejére

Összesen 794 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 2% Zsír

tészta

a tetejére

Összesen 3173 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 2% Zsír

tészta

a tetejére

Összesen 130 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.4 g

Zsír

  • Összesen
    9.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    217 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1046.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    269 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    420 mg
  • Nátrium
    232 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    157.9 g
  • Cukor
    83 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    334.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    385 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    83 micro
  • Kolin:
    183 mg
  • Retinol - A vitamin:
    74 micro
  • α-karotin
    69 micro
  • β-karotin
    3540 micro
  • β-crypt
    341 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    522 micro
Összesen 794 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    93.8 g

Zsír

  • Összesen
    36.3 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    868 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4187.3 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    199 mg
  • Kálcium
    1076 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    280 mg
  • Foszfor
    1679 mg
  • Nátrium
    927 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    631.6 g
  • Cukor
    331 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

VÍZ

  • Összesen
    1336.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1541 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    129 mg
  • D vitamin:
    174 micro
  • K vitamin:
    44 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    333 micro
  • Kolin:
    732 mg
  • Retinol - A vitamin:
    297 micro
  • α-karotin
    275 micro
  • β-karotin
    14162 micro
  • β-crypt
    1366 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2088 micro
Összesen 3173 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    1.5 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    171.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    69 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.9 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    580 micro
  • β-crypt
    56 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    86 micro
Összesen 130 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

tészta

  1. A margarint habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral.
  2. Majd egyenként hozzákeverjük a tojássárgákat, és felváltva a sütőporos lisztet a tejjel.
  3. Két részre osztjuk a tésztát, majd az egyikbe belekeverjük a kakaóport.
  4. Olajjal kikent, liszttel meghintett tepsibe öntjük mindkét tésztát, és villával kissé elkeverjük.
  5. Majd rásorakoztatjuk a félbevágott sárgabarackokat, 180 fokon 30-40 percet sütjük.

a tetejére

  1. A barackokat 5 ek cukorral addig főzzük, míg olyan nem lesz, mint a dzsem.
  2. A tojásfehérjéket habosra keverjük a 2 ek cukorral, majd belekeverjük a még meleg dzsemet, és a tésztára kenjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 9
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 487
  • Feltöltés dátuma: 2014. július 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vasárnapi süti.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...