r
Nosalty Logó

Tarjás-két sajtos-magos quesadilla

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Gonoszka1
Tarjás-két sajtos-magos quesadilla
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 676 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 2024 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 274 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    25.7 g

Zsír

  • Összesen
    41.7 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    85 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1970.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    398 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    332 mg
  • Nátrium
    1160 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    102.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    249 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    157 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    130 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    192 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    675 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    493 micro
Összesen 676 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    77.2 g

Zsír

  • Összesen
    125 g
  • Telített zsírsav
    53 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    255 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5912.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    87 mg
  • Kálcium
    1194 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    136 mg
  • Foszfor
    995 mg
  • Nátrium
    3481 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    146.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    308.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    747 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    471 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    389 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    577 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2025 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1478 micro
Összesen 2024 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    10.4 g

Zsír

  • Összesen
    16.9 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    800 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    162 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    135 mg
  • Nátrium
    471 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    101 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    274 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    200 micro
Összesen 274 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tarját apró kockákra vágjuk vagy ledaráljuk. A trappistát és a mozzarellát lereszeljük. A petrezselymet és a snidlinget felaprítjuk. Mindent beleteszünk egy tálba, és ráöntjük a tejfölt. Sózzuk, borsozzuk, és alaposan összekeverjük.
  2. Egy nagyobb serpenyőt kikenünk egy tk olajjal, és ha felforrósodott, beleteszünk egy tortilla lapot. Kb. egy perc alatt megsütjük, majd megfordítjuk. A tortilla lap egyik felére kenjük a töltelék hatodát, a másik felét pedig ráhajtjuk. Egy sütőlapáttal meglapogatjuk, elegyengetjük, és kb. fél perc után megfordítjuk. Ezt azoldalát is megsütjük.
  3. A többi tortilla lapot is úgyanígy készítjük el, és forrón tálaljuk.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4329
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tarjás-két sajtos-magos quesadilla
Gonoszka1 428 recept

Szeretem a quesadillát, és szeretem, ha változatos, így mindig újabb és újabb tölteléket próbálok kitalálni. Ez is egy ilyen quesadilla, ami szerintem nagyon finom. Főleg a könnyen olvadó mozzarellával finom krémes a töltelék.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...