r
Nosalty Logó

Szőlős-mustáros csirkecomb diós krumpliágyon

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Mignon
Szőlős-mustáros csirkecomb diós krumpliágyon
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A diós krumpliágyhoz

A csirkecombhoz

Összesen 667 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A diós krumpliágyhoz

A csirkecombhoz

Összesen 2669 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A diós krumpliágyhoz

A csirkecombhoz

Összesen 112 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.4 g

Zsír

  • Összesen
    42.4 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    136 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    695.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    342 mg
  • Nátrium
    178 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.2 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    309.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    82 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    182 micro
Összesen 667 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    105.7 g

Zsír

  • Összesen
    169.6 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    77 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    544 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2783.3 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    107 mg
  • Kálcium
    245 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    325 mg
  • Foszfor
    1370 mg
  • Nátrium
    710 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    168.9 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    1239.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    154 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    136 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    65 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    168 micro
  • Kolin:
    329 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    115 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    730 micro
Összesen 2669 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    116 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    57 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 112 kcal

Hozzávalók

A diós krumpliágyhoz

A csirkecombhoz

Elkészítés

A diós krumpliágyhoz

  1. A krumplit megpucoljuk és kisebb kockákra vágva, sós vízben félpuhára főzzük.
  2. A sütőt előmelegítjük 220 fokra (légkeverésen).
  3. A hagymákat megpucoljuk, a lilahagymát 8 részre vágjuk.
  4. Egy nagyobb jénai tálat kikenünk olívaolajjal, majd beleöntjük az előfőzött, sózott-borsozott krumplikockákat, a hagymagerezdeket, a diót és a szőlőt.
  5. Megöntözzük az egészet a bor és a mustár keverékével.
  6. A combokat sózzuk, borsozzuk és a diós-szőlős-krumplis keverékre rendezzük őket, majd mindegyiket megkenjük 1-1 kanál libazsírral.
  7. Alufólia alatt kb. 50 percig sütjük a combokat, végül 10-15 perc alatt fólia nélkül ropogósra pirítjuk a bőrüket.
  • Sütés ideje: 65 perc
  • Receptkönyvben: 126
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 11718
  • Feltöltés dátuma: 2009. szeptember 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szerencsére az indián nyár kellemes napjait élvezhetjük még (remélem sokáig!), de a piacokon ránk mosolygó szőlő és dió a közelgő őszt jutatta az eszembe és egy Stahl receptet, amelyben pont ezek az ízek érnek össze - egy kis mustár és fehérbor segítségével - tökéletes, koraőszi hangulatú vacsorává.

Hozzávalók

A diós krumpliágyhoz

A csirkecombhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...