Szőlős káposztasaláta Glaser konyhájából
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
188
kcal
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
373
kcal
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.5 g
Zsír
-
Összesen 6.7 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 315 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 118 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 47 mg
-
Foszfor 102 mg
-
Nátrium 43 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 32.7 g
-
Cukor 22 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 351.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 186 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 196 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 255 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 151 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 72 micro
-
β-karotin 1957 micro
-
β-crypt 462 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 777 micro
Összesen
188
kcal
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.1 g
Zsír
-
Összesen 13.4 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 629.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 236 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 94 mg
-
Foszfor 203 mg
-
Nátrium 86 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 65.5 g
-
Cukor 44 mg
-
Élelmi rost 16 mg
VÍZ
-
Összesen 702.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 372 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 391 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 509 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 302 micro
-
Kolin: 60 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 145 micro
-
β-karotin 3914 micro
-
β-crypt 925 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1554 micro
Összesen
373
kcal
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0.9 g
Zsír
-
Összesen 1.3 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 63.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 24 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 20 mg
-
Nátrium 9 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.6 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 70.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 37 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 39 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 51 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 30 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 15 micro
-
β-karotin 393 micro
-
β-crypt 93 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 156 micro
Összesen
38
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A káposztát vékonyra gyaluljuk. A paprikát megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. A hagymát vékony gyűrűkre vágjuk.
- Meglocsoljuk a citromlével és az olajjal. Sóval, borssal és a cukorral ízesítjük.
- A szőlőszemeket megmossuk, kettévágjuk, a magokat kiszedjük, és a salátához keverjük.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 23
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 679
- Feltöltés dátuma: 2016. október 10.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy egyszerű és nagyon finom saláta. A salátához adhatunk még vékony karikákra vágott uborkát is.