r
Nosalty Logó

Szerecsendiós-chilis hús salsa verde-s krumplival

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Szerecsendiós-chilis hús salsa verde-s krumplival
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A húshoz és a szerecsendiós-chilis páchoz

A burgonyához és a salsa verdéhez

Összesen 646 kcal
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A húshoz és a szerecsendiós-chilis páchoz

A burgonyához és a salsa verdéhez

Összesen 2585 kcal
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A húshoz és a szerecsendiós-chilis páchoz

A burgonyához és a salsa verdéhez

Összesen 158 kcal
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32 g

Zsír

  • Összesen
    38.4 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    109 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2030.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    120 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    92 mg
  • Foszfor
    386 mg
  • Nátrium
    1385 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.1 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    230.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    171 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    214 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    101 mg
  • Retinol - A vitamin:
    87 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    871 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    5753 micro
  • Lut-zea
    806 micro
Összesen 646 kcal
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    128.1 g

Zsír

  • Összesen
    153.4 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    92 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    438 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8120.6 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    151 mg
  • Kálcium
    481 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    368 mg
  • Foszfor
    1544 mg
  • Nátrium
    5539 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    180.3 g
  • Cukor
    76 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    921.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    683 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    173 mg
  • D vitamin:
    113 micro
  • K vitamin:
    855 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    196 micro
  • Kolin:
    403 mg
  • Retinol - A vitamin:
    347 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    3483 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    23011 micro
  • Lut-zea
    3225 micro
Összesen 2585 kcal
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    498.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    340 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    52 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    214 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1412 micro
  • Lut-zea
    198 micro
Összesen 158 kcal

Hozzávalók

A húshoz és a szerecsendiós-chilis páchoz

A burgonyához és a salsa verdéhez

Elkészítés

A húshoz és a szerecsendiós-chilis páchoz

  1. A krumplikat átmossuk, és dörzsölős kefével leszedjük a héját. A hússzeleteket megmossuk.
  2. A krumplikat feltesszük főni sóval. Közben a salsa verde hozzávalóit vagy összezúzzuk, vagy turmixgépbe téve masszává turmixoljuk.
  3. A pác összetevőit egy lábasba tesszük, lassan összeforraljuk és hagyjuk kihűlni, majd bekenjük vele a húst és hagyjuk állni legalább 2 órán át a hűtőszekrényben. (Ha van rá lehetőségünk, akkor egy egész éjszakás pihenés még jobb hatással lesz rá.)
  4. A húst grillen megsütjük, közben a maradék pácot egy kicsi vízzel összeforraljuk és kiváló szósz készül belőle.
  5. Közben a megfőzött és kihűlt krumplikat elkeverjük ízlés szerinti mennyiségű salsa verdével.
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7256
  • Feltöltés dátuma: 2009. július 24.

Ajánló

Nyáron, grillen az igazi.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szakácsok könyvéből a pác, Jamie Olivertől a krumplisaláta. Verhetetlen kombináció.

Hozzávalók

A húshoz és a szerecsendiós-chilis páchoz

A burgonyához és a salsa verdéhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...