r
Nosalty Logó

Szegfűszeges diós hús

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Szegfűszeges diós hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 635 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2540 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 174 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    57.1 g

Zsír

  • Összesen
    37.2 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    178 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1503.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    92 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    639 mg
  • Nátrium
    608 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.9 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    251.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    67 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    163 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    171 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6031 micro
  • Lut-zea
    82 micro
Összesen 635 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    228.4 g

Zsír

  • Összesen
    148.7 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    82 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    46 g
  • Koleszterin
    710 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6013.5 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    277 mg
  • Kálcium
    369 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    352 mg
  • Foszfor
    2555 mg
  • Nátrium
    2430 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    71.7 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    1007.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    267 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    214 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    59 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    653 mg
  • Retinol - A vitamin:
    210 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    682 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    24124 micro
  • Lut-zea
    329 micro
Összesen 2540 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.6 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    409.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    174 mg
  • Nátrium
    166 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    47 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1644 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 174 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajt vastagabb szeletekre vágjuk, és mindkét oldalát hirtelen átsütjük.
  2. Az átsütött karaj szeleteket tepsibe tesszük, ráöntjük a mártást (a hozzávalókat összekeverjük).
  3. Sütőbe tesszük. 180°C-on 15-20 percig sütjük, párolt rizzsel tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 23
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 2043
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon finom. Az egyik kedvencem, a karácsonyi menüből sosem maradhat ki.:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...