r
Nosalty Logó

Sütőtökös-kolbászos kiflik tang zhonggal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
helena26
Sütőtökös-kolbászos kiflik tang zhonggal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Kelt tészta

Töltelék

Tang zhong

Összesen 1027 kcal
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Kelt tészta

Töltelék

Tang zhong

Összesen 4106 kcal
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Kelt tészta

Töltelék

Tang zhong

Összesen 267 kcal
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    37.5 g

Zsír

  • Összesen
    44.1 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2437.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    308 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    343 mg
  • Nátrium
    1664 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    117.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    141.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    339 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    99 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    137 micro
  • α-karotin
    315 micro
  • β-karotin
    1608 micro
  • β-crypt
    1313 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    87 micro
Összesen 1027 kcal
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    149.8 g

Zsír

  • Összesen
    176.6 g
  • Telített zsírsav
    66 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    365 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9750.3 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    234 mg
  • Kálcium
    1231 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    230 mg
  • Foszfor
    1374 mg
  • Nátrium
    6655 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    468.3 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    567.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1354 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    71 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    397 micro
  • Kolin:
    232 mg
  • Retinol - A vitamin:
    547 micro
  • α-karotin
    1261 micro
  • β-karotin
    6433 micro
  • β-crypt
    5253 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    347 micro
Összesen 4106 kcal
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    11.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    635.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    80 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    90 mg
  • Nátrium
    434 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    82 micro
  • β-karotin
    420 micro
  • β-crypt
    343 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 267 kcal

Hozzávalók

Kelt tészta

Töltelék

Tang zhong

Elkészítés

Kelt tészta

  1. Az élesztőt kevés tejben, pici cukorral felfuttatjuk.
  2. Kenyérsütő edényébe rakjuk a kimért hozzávalókat, a felfuttatott élesztőt, a sült tököt, a tang zhongot is hozzáadva jól kidagasztjuk a tésztát.
  3. Duplájára kelesztjük, majd egy nagy körre kinyújtjuk, és felvágjuk 16 cikkre.
  4. Mindegyikbe egy kis darab sajtot és kolbászt teszünk, megkenhetjük mustárral vagy ketchuppal, ízlés szerint. Kifliket csavarunk, és papírral kibélelt tepsibe rakjuk.
  5. Kelesztjük legalább kb. 30 percig, majd megkenjük tojással, de csak kelesztés után, mert akkor lesz az egész kifli szépen csillogós. Előmelegített sütőben szép aranysárgára sütjük.

Töltelék

  1. A kolbászt és a sajtot hosszabb csíkokra vágjuk.

Tang zhong

  1. A vízben elkeverjük a lisztet, és sűrűre főzzük. Ebből langyosan 120 g-ot keverünk a tésztába.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 589
  • Feltöltés dátuma: 2014. szeptember 28.

Ajánló

Ezt a módszert csak ajánlani tudom minden kelt tésztába, mert nagyon finom puha és foszlós lesz tőle.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
helena26 458 recept

Tököt sütöttem tegnap, és maradt belőle. Gondoltam hasznosítom, és olyat sütök, aminek örülni fognak. Mivel tang zhong szerelmes vagyok már jó ideje, így ezzel a módszerrel készítettem el. Csodálatosan szép pihe-puha kiflikék lettek! Bármivel megtölthetjük, ízlés szerint.

Hozzávalók

Kelt tészta

Töltelék

Tang zhong

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...