Sütőben sült pisztráng Glaser konyhájából
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 18% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 9% Zsír
A pisztránghoz
A páchoz
-
8g fokhagyma10 kcal
-
10g szójaszósz6 kcal
-
2g méz5 kcal
-
10g szezámolaj88 kcal
Összesen
575
kcal
- 18% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 9% Zsír
A pisztránghoz
A páchoz
-
15g fokhagyma20 kcal
-
20g szójaszósz12 kcal
-
4g méz11 kcal
-
20g szezámolaj177 kcal
Összesen
1152
kcal
- 18% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 9% Zsír
A pisztránghoz
-
90.7g pisztráng81 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
3.6g citromlé1 kcal
-
0.4g napraforgó olaj3 kcal
A páchoz
-
1.4g fokhagyma2 kcal
-
1.8g szójaszósz1 kcal
-
0.3g méz1 kcal
-
1.8g szezámolaj16 kcal
Összesen
105
kcal
- 18% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 63.9 g
Zsír
-
Összesen 31.9 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 174 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1742.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 39 mg
-
Kálcium 145 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 73 mg
-
Foszfor 760 mg
-
Nátrium 716 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.6 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 243.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 51 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 23 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 465 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 45 micro
-
Kolin: 201 mg
-
Retinol - A vitamin: 51 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4 micro
Összesen
575
kcal
- 18% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 127.7 g
Zsír
-
Összesen 63.8 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 29 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 19 g
-
Koleszterin 348 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3485.3 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 78 mg
-
Kálcium 289 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 146 mg
-
Foszfor 1520 mg
-
Nátrium 1432 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.2 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 487.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 102 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 47 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 23 mg
-
D vitamin: 930 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 28 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 90 micro
-
Kolin: 403 mg
-
Retinol - A vitamin: 102 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 8 micro
Összesen
1152
kcal
- 18% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.6 g
Zsír
-
Összesen 5.8 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 32 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 316.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 26 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 138 mg
-
Nátrium 130 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 44.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 9 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 84 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 37 mg
-
Retinol - A vitamin: 9 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
105
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A pisztránghoz
- A pácléhez a hozzávalókat elkeverjük.
- A pisztrángot megmossuk, mindkét oldalát 4-5-ször bevagdossuk.
- A pisztrángokat sózzuk, borsozzuk, citromlével meglocsoljuk, majd a páclevel bekenjük. Kb. 1 órát hagyjuk pácolódni.
- Egy tepsit alufóliával kibélelünk, olajjal bekenjük, ráhelyezzük a pisztrángokat.
- 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 25 percig sütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 240
- Tegnapi nézettség: 36
- 7 napos nézettség: 293
- Össznézettség: 257920
- Feltöltés dátuma: 2012. december 03.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy ízletes halétel.