r
Nosalty Logó

Sült paprikás csicseriborsókrém

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Évi néni
Sült paprikás csicseriborsókrém
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 199 kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1587 kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 212 kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.3 g

Zsír

  • Összesen
    7.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    205.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    109 mg
  • Nátrium
    15 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    110 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    112 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    234 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    750 micro
  • β-crypt
    121 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    404 micro
Összesen 199 kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    66.4 g

Zsír

  • Összesen
    59.8 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1641.8 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    309 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    297 mg
  • Foszfor
    872 mg
  • Nátrium
    120 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    13 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    210.4 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    44 mg

VÍZ

  • Összesen
    324.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    877 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    346 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    892 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1871 micro
  • Kolin:
    329 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    39 micro
  • β-karotin
    6000 micro
  • β-crypt
    966 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3234 micro
Összesen 1587 kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    7.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    218 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    16 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    43 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    46 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    119 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    249 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    797 micro
  • β-crypt
    128 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    430 micro
Összesen 212 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paprikákat tepsiben -sütőben- 200 fokon megsütjük, míg a héjuk feketedni kezd. Meghámozzuk, magházát eltávolítjuk.
  2. A paprikákat és minden egyebet késes aprítóban összevegyítünk. Hogy mennyire legyen homogén, azt mindenki a maga ízlése szerint készítse.
  3. Tálalásnál meghinthetjük kevés füstölt pirospaprikával és petrezselyemlevéllel.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 260
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 21
  • Össznézettség: 20832
  • Feltöltés dátuma: 2014. november 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sült paprikás csicseriborsókrém
Évi néni 1830 recept

Egyik kencém a kis lepénykenyereimhez.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...