r
Nosalty Logó

Sült padlizsános ragu

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Évi néni
Sült padlizsános ragu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 925 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 3697 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 168 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    55.7 g

Zsír

  • Összesen
    17.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2237.7 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    583 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    445 mg
  • Foszfor
    741 mg
  • Nátrium
    396 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    142.2 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

VÍZ

  • Összesen
    268.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    867 micro
  • Kolin:
    170 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    484 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    2745 micro
  • Lut-zea
    300 micro
Összesen 925 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    222.7 g

Zsír

  • Összesen
    70.7 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8950.9 g
  • Cink
    34 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    2333 mg
  • Vas
    96 mg
  • Magnézium
    1778 mg
  • Foszfor
    2966 mg
  • Nátrium
    1583 mg
  • Réz
    9 mg
  • Mangán
    17 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    568.6 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    155 mg

VÍZ

  • Összesen
    1074.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    171 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    95 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    128 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3469 micro
  • Kolin:
    680 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1935 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    10980 micro
  • Lut-zea
    1200 micro
Összesen 3697 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    10 g

Zsír

  • Összesen
    3.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    3 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    403.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    105 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    134 mg
  • Nátrium
    71 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    156 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    495 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 168 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A padlizsánt felkockázzuk kb. 1-1,5 cm-es kockákra, és 2 ek olajon erős tűzön megsütjük,hogy minden oldala megpiruljon, majd egy tálba szedjük.
  2. A serpenyőben 1 ek olajon megpirítjuk a szalonnát, a lila hagymát, majd a fokhagymát is hozzáadjuk.
  3. A padlizsánt visszatesszük a szalonnához. Hozzáadjuk a leöblített babot, a paradicsomkonzervet, az alaplét, fűszerezzük, és fedő alatt 10 percig főzzük.
  4. Főtt tésztávalvagy párolt rizzsel tálaljuk.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 105
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 6317
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sült padlizsános ragu
Évi néni 1830 recept

Gordon Ramsay receptjei között találtam ezt az igazán gyors, olasz ihletésű ételt.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...