r
Nosalty Logó

Sült csirkecomb savanyú káposztás ágyon

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
főni
Sült csirkecomb savanyú káposztás ágyon
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
sörös
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 538 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 2696 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 83 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    28.3 g

Zsír

  • Összesen
    30.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2220.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    86 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    266 mg
  • Nátrium
    1776 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.7 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    410.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    84 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    36 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    730 micro
Összesen 538 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    141.5 g

Zsír

  • Összesen
    153.9 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    605 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11102.8 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    126 mg
  • Kálcium
    430 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    303 mg
  • Foszfor
    1331 mg
  • Nátrium
    8878 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    178.4 g
  • Cukor
    123 mg
  • Élelmi rost
    40 mg

VÍZ

  • Összesen
    2050.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    203 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    177 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    158 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    323 micro
  • Kolin:
    422 mg
  • Retinol - A vitamin:
    182 micro
  • α-karotin
    50 micro
  • β-karotin
    179 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3652 micro
Összesen 2696 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    341.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    41 mg
  • Nátrium
    273 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    63 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    112 micro
Összesen 83 kcal
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az almát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, és egy hőálló edény aljába rakjuk, melynek az alját kikentük az olívaolajjal.
  2. Rászeleteljük a hagymát, majd teljesen befedjük a savanyú káposztával, megszórjuk a cukorral, ízesítjük az őrölt köménnyel meg a borssal.
  3. Felöntjük 2-3 deci sörrel.
  4. A csirkecombokat megmossuk, besózzuk, és a grillfűszerrel jól bedörzsöljük.
  5. Az így elkészített combokat a káposztára rakjuk. Rászeletelünk némi kolbászt, lefedjük, és mehet is a sütőbe.
  6. 180 fokon kb. 1,5 óra alatt a hús megpuhul. Ekkor levesszük az edény tetejét, a húsra egy kis mézet csepegtetünk, és visszatoljuk az egészet a sütőbe, amíg szép pirosra nem sül.
  7. Mi kenyérrel szoktuk enni, de knédlivel is kiváló.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 346
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 17
  • Össznézettség: 58922
  • Feltöltés dátuma: 2014. december 04.

Ajánló

Igazán egyszerű és kiváló - akár vendégváró - cseh gyökerekkel rendelkező egytálétel. Másnap melegítve is hozza a formáját.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Talán a receptjeimből is kiderül, hogy a káposztás ételek nálunk nagy népszerűségnek örvendenek. Ráadásul most van a szezon is, tehát minden adott egy újabb ínyencségre.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...