r
Nosalty Logó

Spaghetti fehérboros-tejszínes gombával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Hobbychef
Spaghetti fehérboros-tejszínes gombával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 681 kcal
  • 4% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1361 kcal
  • 4% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 101 kcal
  • 4% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.6 g

Zsír

  • Összesen
    20.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    934.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    84 mg
  • Kálcium
    177 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    112 mg
  • Foszfor
    476 mg
  • Nátrium
    72 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    96.6 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    441.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    128 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    51 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    243 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    357 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    59 micro
  • β-karotin
    937 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    1335 micro
Összesen 681 kcal
  • 4% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.3 g

Zsír

  • Összesen
    40.7 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1869.7 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    168 mg
  • Kálcium
    355 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    225 mg
  • Foszfor
    953 mg
  • Nátrium
    145 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    193.1 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    882.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    257 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    103 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    486 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    31 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    713 micro
  • Kolin:
    144 mg
  • Retinol - A vitamin:
    95 micro
  • α-karotin
    118 micro
  • β-karotin
    1873 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    2670 micro
Összesen 1361 kcal
  • 4% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    3 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    138.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    11 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    139 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    190 micro
  • Lut-zea
    198 micro
Összesen 101 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gombát szeleteljük, a paprikát, újhagymát felkarikázzuk, a zöldet félretesszük, a paradicsomot nyolcadoljuk, a fokhagymát aprítjuk.
  2. Serpenyőben megpároljuk a hagymát és a paprikát, hozzáadjuk a gombát, majd a paradicsomot. Belevágjuk a chilit, fűszerezzük.
  3. A tésztát al dente megfőzzük sós vízben.
  4. A raguhoz öntjük a bort és a tejszínt. Összekeverjük.
  5. Tálaláskor szedünk a tányérra tésztát, rákanalazunk a raguból, s megszórjuk az újhagyma zöldjével.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 569
  • Feltöltés dátuma: 2016. augusztus 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Nagyon vágytam már egy olaszos pasta-ra.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...