r
Nosalty Logó

Spaghetti alla Anna

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Spaghetti alla Anna
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 15% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 608 kcal
  • 15% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2432 kcal
  • 15% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 213 kcal
  • 15% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.3 g

Zsír

  • Összesen
    25.9 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1842.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    353 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    380 mg
  • Nátrium
    982 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.9 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    115.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    184 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    173 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    157 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    330 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    10067 micro
  • Lut-zea
    12 micro
Összesen 608 kcal
  • 15% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    141.3 g

Zsír

  • Összesen
    103.7 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    246 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7368.9 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    217 mg
  • Kálcium
    1412 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    262 mg
  • Foszfor
    1519 mg
  • Nátrium
    3929 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    223.6 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    461.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    736 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    59 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    31 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    691 micro
  • Kolin:
    166 mg
  • Retinol - A vitamin:
    626 micro
  • α-karotin
    41 micro
  • β-karotin
    1320 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    40270 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 2432 kcal
  • 15% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.4 g

Zsír

  • Összesen
    9.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    645.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    124 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    133 mg
  • Nátrium
    344 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    116 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3526 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 213 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pizza sonkát vékony kockákra vágjuk, és a gombát is felszeleteljük
  2. Az olívaolajat felhevítjük, és a pizzasonkát beletesszük, kicsit később mehet bele a gomba is.
  3. Ízlés szerint adjunk hozzá a bazsalikomot és oregánót, és lefedve kicsit hagyjuk párolódni, ameddig a gomba levet enged.
  4. Öntsük hozzá a sűrített paradicsomot, és amikor forrni kezd, facsarjuk bele fél citrom levét, és egy evőkanál olívaolajat.
  5. Amikor másodszorra is felforrt, vegyük le a tűzről és még szórjunk bele kevés bazsalikomot és oregánót.
  6. Tegyük fel a tésztát főni.
  7. Amikor megfőtt, keverjük össze a szósszal.
  8. Sütésálló edényben/tepsiben egyenletesen oszlassuk el a tésztát, és reszeljük rá a sajtot.
  9. Addig süssük 200 fokon, ameddig a sajt aranybarna lesz.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 44
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6497
  • Feltöltés dátuma: 2011. január 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Saját kreációm, és nekem az egyik kedvencem.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...