r
Nosalty Logó

Spagetti paradicsomos babbal

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Hobbychef
Spagetti paradicsomos babbal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 795 kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1592 kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 185 kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.9 g

Zsír

  • Összesen
    18.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1344.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    97 mg
  • Kálcium
    199 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    131 mg
  • Foszfor
    543 mg
  • Nátrium
    361 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    114.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    237.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    359 micro
  • Kolin:
    82 mg
  • Retinol - A vitamin:
    51 micro
  • α-karotin
    59 micro
  • β-karotin
    315 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    226 micro
Összesen 795 kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    81.9 g

Zsír

  • Összesen
    37 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    131 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2689.7 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    195 mg
  • Kálcium
    399 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    262 mg
  • Foszfor
    1087 mg
  • Nátrium
    721 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    229.6 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    475 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    159 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    87 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    718 micro
  • Kolin:
    164 mg
  • Retinol - A vitamin:
    101 micro
  • α-karotin
    118 micro
  • β-karotin
    629 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    451 micro
Összesen 1592 kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    314.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    84 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    301 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 185 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát feltesszük sós vízben főni. A hagymákat aprítjuk, a paprikákat karikára vágjuk, a paradicsomot nyolcadoljuk.
  2. Közben egy serpenyőben olajon dinszteljük a hagymákat, hozzáadjuk a húst, majd a paprikákat és a paradicsomot, beleöntjük a babot.
  3. Lereszeljük a sajtot.
  4. A tésztát tányérra szedjük, rárakjuk a ragut, fűszerezzük, szórunk rá sajtot, díszítjük bazsalikommal. Teszünk rá egy csúcsot is.
  • Receptkönyvben: 17
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1985
  • Feltöltés dátuma: 2016. november 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Nem egy szokványos étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...