r
Nosalty Logó

Sörélesztőpelyhes töltött cukkini körtés-provanszi pestos salátával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Baroness konyhája
Sörélesztőpelyhes töltött cukkini körtés-provanszi pestos salátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Töltött cukkini

Saláta

Összesen 330 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Töltött cukkini

Saláta

Összesen 1324 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Töltött cukkini

Saláta

Összesen 80 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.4 g

Zsír

  • Összesen
    14.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    182 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    774.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    394 mg
  • Nátrium
    193 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.6 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    316.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    272 micro
  • Kolin:
    183 mg
  • Retinol - A vitamin:
    62 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    360 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    2336 micro
Összesen 330 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    105.7 g

Zsír

  • Összesen
    58.7 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    729 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3096.7 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    120 mg
  • Kálcium
    287 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    314 mg
  • Foszfor
    1577 mg
  • Nátrium
    771 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    110.5 g
  • Cukor
    55 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

VÍZ

  • Összesen
    1266.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    376 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    120 mg
  • D vitamin:
    173 micro
  • K vitamin:
    49 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1086 micro
  • Kolin:
    733 mg
  • Retinol - A vitamin:
    247 micro
  • α-karotin
    206 micro
  • β-karotin
    1442 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    9342 micro
Összesen 1324 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    3.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    188 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    96 mg
  • Nátrium
    47 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    312 micro
  • Lut-zea
    567 micro
Összesen 80 kcal

Hozzávalók

Töltött cukkini

Saláta

Elkészítés

Töltött cukkini

  1. A cukkiniket hosszában és széltében is kettévágjuk, a magját kikaparjuk, sózzuk és állni hagyjuk. Közben a többi hozzávalóból tölteléket készítünk.
  2. Ha a cukkinit átjárta a só és levet engedett, azt leöntjük róla, megborsozzuk és a tölteléket beletöltjük. Olajsprayvel megspricceljük a tepsi alját és a cukkini tetejét is és 180 fokon alsó-felső sütéssel 10 percig alufóliával lefedve, majd anélkül pirosra sütjük.

Saláta

  1. Közben a saláta összetevőit kockákra vágjuk, az olívabogyót egészben hagyjuk vagy felkarikázzuk.
  2. Az olajából 2 evőkanállal kivéve a pestoval, sóval, borssal, citromlével dresszinget készítünk, a zöldségekkel és a körtével összekeverjük. A tetejét apróra vágott petrezselyemzölddel meghintjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 8
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 501
  • Feltöltés dátuma: 2021. augusztus 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sörélesztőpelyhes töltött cukkini körtés-provanszi pestos salátával
Baroness konyhája 96 recept

Hozzávalók

Töltött cukkini

Saláta

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...