r
Nosalty Logó

Sonkás-sajtos-pestos bundás kenyér

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nosalty
Sonkás-sajtos-pestos bundás kenyér
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A pestohoz

A bundás kenyérhez

Összesen 1068 kcal
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A pestohoz

A bundás kenyérhez

Összesen 2134 kcal
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A pestohoz

A bundás kenyérhez

Összesen 276 kcal
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    53.7 g

Zsír

  • Összesen
    82.1 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    397 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3576.8 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    961 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    787 mg
  • Nátrium
    1678 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.3 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    168.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    496 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    77 micro
  • K vitamin:
    49 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    88 micro
  • Kolin:
    249 mg
  • Retinol - A vitamin:
    471 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    292 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    727 micro
Összesen 1068 kcal
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    107.5 g

Zsír

  • Összesen
    164.2 g
  • Telített zsírsav
    67 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    795 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7153.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    109 mg
  • Kálcium
    1921 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    173 mg
  • Foszfor
    1573 mg
  • Nátrium
    3356 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    337.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    992 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    154 micro
  • K vitamin:
    97 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    176 micro
  • Kolin:
    497 mg
  • Retinol - A vitamin:
    943 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    584 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1454 micro
Összesen 2134 kcal
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.9 g

Zsír

  • Összesen
    21.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    103 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    924.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    248 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    203 mg
  • Nátrium
    434 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    128 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    122 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    75 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    188 micro
Összesen 276 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

A pestohoz

A bundás kenyérhez

Elkészítés

A pestohoz

  1. A pestohoz egy aprítógépbe dobjuk az alapanyagokat, a sajt kivételével, majd krémesre daráljuk. Hozzáadjuk a reszelt parmezánt is, és még egyszer ledaráljuk.
  2. Összeállítjuk a bundás kenyeret.

A bundás kenyérhez

  1. 2 szelet kenyérre helyezzük a sonkaszeleteket, majd megkenjük a pestoval, végül a szeletekre vágott mozzarellával fejezzük be a sort.
  2. A szendvicsekre helyezzük a másik két szelet kenyeret, lenyomkodjuk, és néhány fogpiszkáló segítségével összetűzdeljük.
  3. 3 tojás felverünk, és a kenyerek mindkét oldalát belemártogatjuk.
  4. Egy grill serpenyőben vajat olvasztunk, majd a kenyérszeletek mindkét oldalát néhány percig sütjük. Friss zöldségekkel, félbevágva tálaljuk.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 293
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 18
  • Össznézettség: 22032
  • Feltöltés dátuma: 2018. június 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sonka, mozzarella, házi pesto. Ezt mind két szelet kenyér közé tettük, majd bundás kenyérként elkészítettük. Ráérős reggelit kedvelők, ez a recept Nektek készült! :)

Hozzávalók

A pestohoz

A bundás kenyérhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...