r
Nosalty Logó

Sertéscomb pékné módra

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Jahin
Sertéscomb pékné módra
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1019 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 4072 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 118 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55.1 g

Zsír

  • Összesen
    55.8 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    148 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1482.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    142 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    130 mg
  • Foszfor
    707 mg
  • Nátrium
    436 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74.2 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    552.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    69 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    178 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    107 micro
  • Kolin:
    196 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    498 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    971 micro
Összesen 1019 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    220.5 g

Zsír

  • Összesen
    223.3 g
  • Telített zsírsav
    57 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    97 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    57 g
  • Koleszterin
    594 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5930.7 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    228 mg
  • Kálcium
    568 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    518 mg
  • Foszfor
    2828 mg
  • Nátrium
    1743 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    296.8 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    2211.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    221 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    39 mg
  • C vitamin:
    275 mg
  • D vitamin:
    166 micro
  • K vitamin:
    711 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    64 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    429 micro
  • Kolin:
    786 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1993 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3883 micro
Összesen 4072 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    171.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    58 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    112 micro
Összesen 118 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az újkrumplit tisztítás után héjastól felkarikázzuk, beleszórjuk egy nagy sütőpapíros tepsibe.
  2. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk apróra tört babérlevéllel.
  3. Rászórjuk a negyedelt hagymát, fokhagymát.
  4. A húst fűszerkeverékes lisztben elősütjük serpenyőben.
  5. Rátesszük a krumplira a húst és az újhagymát.
  6. Meglocsoljuk kevés olajjal, 2-3 dl vízzel.
  7. A tetejére tesszük megcsavargatva a bacon-t.
  8. Lefóliázzuk, közepes fokozaton min.1 órát sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 304
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 41530
  • Feltöltés dátuma: 2010. június 09.

Ajánló

Kovászos uborka.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon laktató étel, vendégvárónak is kitűnő. Bármilyen savanyúság illik hozzá.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...