r
Nosalty Logó

Savanyú káposztás vagdalt

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Savanyú káposztás vagdalt
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír

húshoz

tetejére

Összesen 498 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír

húshoz

tetejére

Összesen 1991 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír

húshoz

tetejére

Összesen 142 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.5 g

Zsír

  • Összesen
    28 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    169 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1815.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    139 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    395 mg
  • Nátrium
    1168 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    249.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    72 micro
  • Kolin:
    179 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    509 micro
Összesen 498 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    133.9 g

Zsír

  • Összesen
    112.1 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    675 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7263.2 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    178 mg
  • Kálcium
    556 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    242 mg
  • Foszfor
    1582 mg
  • Nátrium
    4670 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    110 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    998.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    185 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    81 mg
  • D vitamin:
    169 micro
  • K vitamin:
    73 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    289 micro
  • Kolin:
    717 mg
  • Retinol - A vitamin:
    180 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    41 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2036 micro
Összesen 1991 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    521 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    113 mg
  • Nátrium
    335 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    146 micro
Összesen 142 kcal

Hozzávalók

húshoz

tetejére

Elkészítés

húshoz

  1. A zsemléket vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk.
  2. Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, a darált húshoz adjuk a kinyomkodott zsemlékkel együtt.
  3. Meghintjük fűszerpaprikával, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, beletesszük a kipréselt fokhagymát, a tojást, a zsemlemorzsát és a megmosott, apróra vágott savanyú káposztát.
  4. Jól összedolgozzuk, rúd alakba formázzuk.
  5. Olajjal kikent tepsibe helyezzük, lekenjük felvert tojással, és készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 39
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 1668
  • Feltöltés dátuma: 2016. február 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Savanyú káposztás vagdalt
Salamon Csilla 1202 recept

Egyik legfinomabb fasírozott.

Hozzávalók

húshoz

tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...