r
Nosalty Logó

Sárgarépás töltelékkel töltött csirkecomb

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Lizinka_
Sárgarépás töltelékkel töltött csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 896 kcal
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1789 kcal
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 179 kcal
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    45.9 g

Zsír

  • Összesen
    61.7 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    298 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1405 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    221 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    476 mg
  • Nátrium
    559 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.8 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    267.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    480 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    382 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    101 micro
  • Kolin:
    184 mg
  • Retinol - A vitamin:
    88 micro
  • α-karotin
    1238 micro
  • β-karotin
    4088 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1714 micro
Összesen 896 kcal
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    91.9 g

Zsír

  • Összesen
    123.3 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    597 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2810.1 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    123 mg
  • Kálcium
    441 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    157 mg
  • Foszfor
    951 mg
  • Nátrium
    1117 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73.6 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    534.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    959 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    67 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    765 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    201 micro
  • Kolin:
    367 mg
  • Retinol - A vitamin:
    175 micro
  • α-karotin
    2476 micro
  • β-karotin
    8177 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    3429 micro
Összesen 1789 kcal
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    12.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    276.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    110 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    95 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    75 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    244 micro
  • β-karotin
    806 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    338 micro
Összesen 179 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát és a petrezselymet finomra aprítjuk. A sárgarépát tisztítás után nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A tejbe beáztatjuk a zsemlét.
  2. Egy serpenyőben 1 evőkanál forró olajon üvegesre pirítjuk a hagymát. Ezután hozzátesszük a reszelt sárgarépát és összesütjük. Ha kész, félretesszük és kihűtjük.
  3. A beáztatott zsemléből kinyomkodjuk a felesleges tejet és egy méretes tálba tesszük. Hozzáadjuk a tojást, a hagymával összesütött répát, a petrezselyemzöldet, zsemlemorzsát, sót, borsot. Jól összedolgozzuk.
  4. A csirkecombokat enyhén besózzuk és egy kis méretű kanál segítségével a bőr alá töltjük a tölteléket.
  5. Egy méretes tepsibe, vagy hőálló üvegedénybe tesszük a maradék olajat és belehelyezzük a csirkecombokat, majd melléöntjük a vizet. Alufóliával letakarjuk és előmelegített 180 C-os sütőbe tesszük.
  6. Kb. 25 perc elteltével levesszük a fóliát és visszatesszük a tepsit annyi időre, amíg aranybarnára sül a húsok teteje. Ez kb. 15 perc. A maradék tölteléket, külön serpenyőben kisütjük.
  7. Tetszőleges körettel tálaljuk. A kisült tölteléket pedig mellé kínáljuk!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Receptkönyvben: 25
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1278
  • Feltöltés dátuma: 2022. október 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sárgarépás töltelékkel töltött csirkecomb
Lizinka_ 604 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...