r
Nosalty Logó

Sajtos stefánia vagdalt

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Lardee
Sajtos stefánia vagdalt
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 505 kcal
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2517 kcal
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 179 kcal
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.6 g

Zsír

  • Összesen
    28.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    439 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1483.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    313 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    524 mg
  • Nátrium
    515 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    179.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    235 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    94 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    72 micro
  • Kolin:
    359 mg
  • Retinol - A vitamin:
    234 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    373 micro
Összesen 505 kcal
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    212.9 g

Zsír

  • Összesen
    140.4 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    55 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    2197 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7416.4 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    347 mg
  • Kálcium
    1565 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    261 mg
  • Foszfor
    2619 mg
  • Nátrium
    2575 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    89.5 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    898.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1176 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    19 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    469 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    359 micro
  • Kolin:
    1794 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1170 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    84 micro
  • β-crypt
    45 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1867 micro
Összesen 2517 kcal
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.1 g

Zsír

  • Összesen
    10 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    156 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    526.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    111 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    186 mg
  • Nátrium
    183 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    127 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    133 micro
Összesen 179 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A darált húst összedolgozzuk a tojásokkal, a fűszerekkel, a kinyomkodott zsemlékkel, az apróra vágott vöröshagymával és fokhagymával és kb. a sajt háromnegyedével.
  2. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és picit beolajozzuk, majd erre ráfektetjük a darált massza felét, belenyomkodjuk a főtt tojásokat, ráigazítjuk a maradék masszát, és formázzuk kicsit, majd rászórjuk a maradék sajtot, és kicsit belenyomkodjuk.
  3. Előmelegített sütőbe tesszük, 30-40 percig alufóliával lefedve sütjük 150-160 fokon, majd miután levettük kb. 200 fokon sütjük tovább, míg átsül és rápirul a sajt.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 39
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 8366
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nem szeretem a Stefánia vagdaltat túlságosan. Volt otthon elfekvőben reszelt sajt, gondoltam, nem lehet tőle túl rossz. Így már inkább ízlett.:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...