r
Nosalty Logó

Sajtos pizzás csavart

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
dorcus89
Sajtos pizzás csavart
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 284 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 1699 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 297 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    17.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    646.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    114 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    453 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.5 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    100 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3619 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 284 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.3 g

Zsír

  • Összesen
    107.6 g
  • Telített zsírsav
    49 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3879.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    682 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    411 mg
  • Nátrium
    2717 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    147 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    170.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    362 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    313 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    598 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    21712 micro
  • Lut-zea
    290 micro
Összesen 1699 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    18.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    675.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    119 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    72 mg
  • Nátrium
    473 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    104 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3783 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 297 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A ketchupot, az oregánot, az olívaolajat, borsot, zúzott fokhagymát elkeverjük, és addig állni hagyjuk, míg a tésztával foglalatoskodunk.
  2. A felengedett tésztát lisztezett deszkán téglalap alakúra nyújtjuk. Az egyik felére kenjük a fűszerezett paradicsomszószt, erre reszeljük rá a sajtot,majd ráhatjuk a tésztát. Éles késsel vagy pizzavágóval 1 cm széles csíkokra vágjuk. Sütőpapírra rakjuk, és itt csarvajuk meg.
  3. 200 fokos sütőben 15-20 perc alatt megsütjük. 16 darab lesz belőle.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 227
  • Tegnapi nézettség: 10
  • 7 napos nézettség: 59
  • Össznézettség: 64275
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 27.

Ajánló

Ketchup helyett pizzakrémet is használhatunk, akkor kevésbé kell fűszerezni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajtos pizzás csavart
dorcus89 81 recept

Eredetileg virslis tésztás dolog miatt vettem ki a fagyból a leveles tésztát, de végül az egyik receptes magazinban találtam egy ehhez hasonló csavartat. Még nem készítettem ilyet, ezért ki kellett próbálni. Nagyon finom, én "belülről" sajtoztam, de kívűlre is lehet sajtot reszelni. Finom ropogós másnap-harmadnap is még finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...