Sajtos pizzás csavart
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
dorcus89
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 9% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 23% Zsír
Összesen
284
kcal
- 9% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 23% Zsír
Összesen
1699
kcal
- 9% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 23% Zsír
- 36% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Likopin
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.1 g
Zsír
-
Összesen 17.9 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 21 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 646.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 114 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 68 mg
-
Nátrium 453 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 24.5 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 28.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 60 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 52 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 100 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 3619 micro
-
Lut-zea 48 micro
Összesen
284
kcal
- 9% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 23% Zsír
- 36% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Likopin
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 42.3 g
Zsír
-
Összesen 107.6 g
-
Telített zsírsav 49 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 21 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 123 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3879.1 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 16 mg
-
Kálcium 682 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 48 mg
-
Foszfor 411 mg
-
Nátrium 2717 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 147 g
-
Cukor 42 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 170.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 362 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 21 micro
-
K vitamin: 17 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 34 micro
-
Kolin: 39 mg
-
Retinol - A vitamin: 313 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 598 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 21712 micro
-
Lut-zea 290 micro
Összesen
1699
kcal
- 9% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 23% Zsír
- 36% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Likopin
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.4 g
Zsír
-
Összesen 18.8 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 21 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 675.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 119 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 72 mg
-
Nátrium 473 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 25.6 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 29.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 63 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 7 mg
-
Retinol - A vitamin: 55 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 104 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 3783 micro
-
Lut-zea 51 micro
Összesen
297
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A ketchupot, az oregánot, az olívaolajat, borsot, zúzott fokhagymát elkeverjük, és addig állni hagyjuk, míg a tésztával foglalatoskodunk.
- A felengedett tésztát lisztezett deszkán téglalap alakúra nyújtjuk. Az egyik felére kenjük a fűszerezett paradicsomszószt, erre reszeljük rá a sajtot,majd ráhatjuk a tésztát. Éles késsel vagy pizzavágóval 1 cm széles csíkokra vágjuk. Sütőpapírra rakjuk, és itt csarvajuk meg.
- 200 fokos sütőben 15-20 perc alatt megsütjük. 16 darab lesz belőle.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 15 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 227
- Tegnapi nézettség: 10
- 7 napos nézettség: 59
- Össznézettség: 64275
- Feltöltés dátuma: 2012. november 27.
Ajánló
Ketchup helyett pizzakrémet is használhatunk, akkor kevésbé kell fűszerezni.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
dorcus89
81 recept
Eredetileg virslis tésztás dolog miatt vettem ki a fagyból a leveles tésztát, de végül az egyik receptes magazinban találtam egy ehhez hasonló csavartat. Még nem készítettem ilyet, ezért ki kellett próbálni. Nagyon finom, én "belülről" sajtoztam, de kívűlre is lehet sajtot reszelni. Finom ropogós másnap-harmadnap is még finom.