r
Nosalty Logó

Rösztibe töltött csirkemell ragu

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Smaragd konyha
Rösztibe töltött csirkemell ragu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Csirkemell raguhoz

A rösztihez

Összesen 787 kcal
  • 9% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Csirkemell raguhoz

A rösztihez

Összesen 3931 kcal
  • 9% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Csirkemell raguhoz

A rösztihez

Összesen 104 kcal
  • 9% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    62.3 g

Zsír

  • Összesen
    32.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    278 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1996.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    72 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    128 mg
  • Foszfor
    700 mg
  • Nátrium
    1015 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    517.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    137 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    84 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    88 micro
  • Kolin:
    306 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    116 micro
  • β-karotin
    762 micro
  • β-crypt
    56 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    608 micro
Összesen 787 kcal
  • 9% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    311.6 g

Zsír

  • Összesen
    162.6 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    44 g
  • Koleszterin
    1390 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9982.2 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    360 mg
  • Kálcium
    374 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    639 mg
  • Foszfor
    3498 mg
  • Nátrium
    5073 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    296.8 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    2585.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    686 micro
  • B6 vitamin:
    13 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    48 mg
  • C vitamin:
    422 mg
  • D vitamin:
    161 micro
  • K vitamin:
    82 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    123 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    441 micro
  • Kolin:
    1528 mg
  • Retinol - A vitamin:
    334 micro
  • α-karotin
    580 micro
  • β-karotin
    3812 micro
  • β-crypt
    278 micro
  • Likopin
    12865 micro
  • Lut-zea
    3042 micro
Összesen 3931 kcal
  • 9% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    4.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    267.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    136 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    102 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    345 micro
  • Lut-zea
    82 micro
Összesen 104 kcal

Hozzávalók

Csirkemell raguhoz

A rösztihez

Elkészítés

Csirkemell raguhoz

  1. A megmosott csirkemelleket felszeleteljük, és kicsit kiklopfoljuk. Majd csíkokra vágjuk.
  2. Az 1 fej hagymát és 1 gerezd fokhagymát felkockázzuk, és lepirítjuk aranybarnára a mangalica zsírban. A megmosott paradicsomot meghámozzuk és 4 felé vágjuk, a megmosott paprikát kicsumázzuk és csíkokra vágjuk.
  3. A hagymára tesszük a csíkozott csirkemellet és a sót, fehéredésig várunk, majd megfűszerezzük a pirospaprikával, borssal, fűszerköménnyel. Rátesszük a paprikát, paradicsomot. Összekeverjük, és villanykályhán először összeforraljuk, majd takarékra tesszük.
  4. Ha látjuk, hogy elforrt a vize, de maradt szaftja amit a zöldség és a hús kiengedett, valamint a hús omlós, levesszük a tűzhelyről.

A rösztihez

  1. A meghámozott, megmosott egész burgonyát lereszeljük. Hozzáadjuk a tojást, lisztet, fűszereket, reszelt fokhagymát és a vizet. Jól elkeverjük, és hagyjuk állni 10 percre.
  2. Teflon vagy kerámia palacsintasütőbe teszünk kevés olajat, és felhevítjük. Ha már sütésre kész, 1 merőkanállal belemerjük a masszát. Szép aranybarnára sütjük mind a két felét. 4-es fokozaton, hogy átsüljön a burgonya. Ugyan így lehet a többit is folytatni, míg ki nem sült az összes röszti.
  3. A kisült rösztit tányérra tesszük, és az egyik felére belemerjük a csirkemell ragut, majd a másik felét ráhajtjuk. Savanyú uborkával és olajos pikáns paprikával tálaljuk. JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK!
  • Elkészítettem: 80 alkalommal
  • Receptkönyvben: 72
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 3517
  • Feltöltés dátuma: 2014. május 12.

Ajánló

Én személy szerint a chardonnay bort iszom utána, mivel ez a kedvencem.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rösztibe töltött csirkemell ragu
Smaragd konyha 149 recept

A piacon vásároltam gyönyörű, zamatos, piros paradicsomot és zöld paprikát. Ahogy hazaértem, neki is láttam az ebédet főzni. Szeretem a raguféle ételeket, és így a rösztivel, olajos pikáns paprikával és savanyú uborkával igazán laktató párosítás. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Hozzávalók

Csirkemell raguhoz

A rösztihez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...