r
Nosalty Logó

Reszelt túrós 2.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Reszelt túrós 2.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 1622 kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 6491 kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 312 kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.3 g

Zsír

  • Összesen
    73.8 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    522 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2447.3 g
  • Cink
    327 mg
  • Szelén
    72 mg
  • Kálcium
    414 mg
  • Vas
    254 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    872 mg
  • Nátrium
    404 mg
  • Réz
    13 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    197.6 g
  • Cukor
    110 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    192.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    585 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    76 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    31 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    151 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    86 micro
  • Kolin:
    312 mg
  • Retinol - A vitamin:
    573 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    135 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    405 micro
Összesen 1622 kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    185.3 g

Zsír

  • Összesen
    295.1 g
  • Telített zsírsav
    170 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    80 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    2087 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9789.2 g
  • Cink
    1309 mg
  • Szelén
    290 mg
  • Kálcium
    1654 mg
  • Vas
    1015 mg
  • Magnézium
    322 mg
  • Foszfor
    3486 mg
  • Nátrium
    1617 mg
  • Réz
    52 mg
  • Mangán
    44 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    790.5 g
  • Cukor
    439 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    768.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    2339 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    305 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    126 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    602 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    345 micro
  • Kolin:
    1249 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2291 micro
  • α-karotin
    53 micro
  • β-karotin
    540 micro
  • β-crypt
    46 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1620 micro
Összesen 6491 kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    14.2 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    101 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    471.5 g
  • Cink
    63 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    80 mg
  • Vas
    49 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.1 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    113 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    29 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    110 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    78 micro
Összesen 312 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához a vajat felolvasztjuk, majd a sütőporral elkevert liszttel, a cukorral, a kakaóval és a tojássárgájával összegyúrjuk. A tésztából két cipót formázunk, és 1 órára a mélyhűtőbe tesszük.
  2. A tojásfehérje kivételével összekeverjük a töltelék hozzávalóit, majd hozzáadjuk a fehérjékből vert habot.
  3. Egy kivajazott, kilisztezett tepsibe belereszeljük az egyik adag tésztát, rásimítjuk a tölteléket, majd a másik tésztát is ráreszeljük.
  4. Előmelegített sütőben 30-40 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 440
  • Tegnapi nézettség: 23
  • 7 napos nézettség: 59
  • Össznézettség: 98014
  • Feltöltés dátuma: 2010. május 23.

Ajánló

A töltelék alá tehetünk valamilyen gyümölcsöt, a képen látható sütimbe epret tettem.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A tv paprika magazinból való ez a recept, ők meg a receptvarazs.hu-ról tették be az újságba :). "Borzasan egyszerű, borzasan finom".

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...