r
Nosalty Logó

Répatorta-muffin mascarponés krémmel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Dávid
Répatorta-muffin mascarponés krémmel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
185 °C
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 501 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 4003 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 277 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.2 g

Zsír

  • Összesen
    31.9 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    93 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    320.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    63 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.9 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    343 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    774 micro
  • β-karotin
    1874 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    144 micro
Összesen 501 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    73.2 g

Zsír

  • Összesen
    255.2 g
  • Telített zsírsav
    94 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    742 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2567.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    118 mg
  • Kálcium
    703 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    233 mg
  • Foszfor
    988 mg
  • Nátrium
    503 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    351.1 g
  • Cukor
    162 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    370.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2744 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    114 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    161 micro
  • Kolin:
    392 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1237 micro
  • α-karotin
    6189 micro
  • β-karotin
    14995 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    1150 micro
Összesen 4003 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    17.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    176.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    35 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.2 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    189 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    85 micro
  • α-karotin
    427 micro
  • β-karotin
    1033 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    79 micro
Összesen 277 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A száraz hozzávalókat egy tálban alaposan elkeverjük, majd félretesszük.
  2. A vajat felolvasztjuk, majd elkeverjük a felvert tojásokkal, és a tejjel együtt a száraz anyagokhoz adjuk. Addig dolgozzuk robotgéppel, amíg csomómentes nem lesz a tészta. Ha túl sűrű lenne, adjunk hozzá kevés tejet.
  3. A sárgarépát megtisztítjuk, lereszeljük és hozzáforgatjuk a tésztához.
  4. A muffinpapírok megtöltjük a masszával, majd 185 fokos sütőben 35-40 perc alatt aranybarnára sütjük.
  5. Díszítés előtt hagyjuk őket teljesen kihűlni!

A krémhez

  1. A hideg tejszínt habbá verjük.
  2. A mascarponét kikeverjük a cukorral és a narancsvirágvízzel, majd több részletben beleforgatjuk a tejszínhabot.
  3. Habzsákba töltve feldíszítjük vele a muffinokat.
  • Sütés hőfoka: 185 °C
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 219
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 13982
  • Feltöltés dátuma: 2019. április 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ha könnyen szeretnél látványos édességet kreálni húsvétkor, akkor ez lesz a te recepted!

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...