r
Nosalty Logó

Répás süti narancslével

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Répás süti narancslével
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Alaphoz

Mázhoz

Összesen 1181 kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Alaphoz

Mázhoz

Összesen 5908 kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Alaphoz

Mázhoz

Összesen 343 kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    16.4 g

Zsír

  • Összesen
    64.8 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    147 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1293.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    274 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    553 mg
  • Nátrium
    306 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    138.3 g
  • Cukor
    84 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    105.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    658 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    134 mg
  • Retinol - A vitamin:
    62 micro
  • α-karotin
    2479 micro
  • β-karotin
    5914 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    409 micro
Összesen 1181 kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    81.8 g

Zsír

  • Összesen
    323.8 g
  • Telített zsírsav
    72 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    116 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    118 g
  • Koleszterin
    736 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6466 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    167 mg
  • Kálcium
    1368 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    585 mg
  • Foszfor
    2764 mg
  • Nátrium
    1528 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    691.6 g
  • Cukor
    419 mg
  • Élelmi rost
    38 mg

VÍZ

  • Összesen
    529.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3290 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    78 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    77 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    337 micro
  • Kolin:
    670 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    12394 micro
  • β-karotin
    29568 micro
  • β-crypt
    67 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    2043 micro
Összesen 5908 kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    18.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    376.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    80 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    161 mg
  • Nátrium
    89 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.3 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    192 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    721 micro
  • β-karotin
    1721 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    119 micro
Összesen 343 kcal

Hozzávalók

Alaphoz

Mázhoz

Elkészítés

Alaphoz

  1. A répákat meghámozzuk, lereszeljük.
  2. A cukrot az olajjal elkeverjük, majd egyenként hozzákeverjük a tojásokat is.
  3. Durvára törjük a diót, majd egy tálban összekeverjük a lisztet, durvára tört diót, sót, sütőport, fahéjat.
  4. Elegyítjük a száraz és nedves hozzávalókat, majd belekeverünk minden további összetevőt.
  5. Egy tortaforma alját sütőpapírral béleljük. A sütőt előmelegítjük 170 fokra. Készre sütjük!
  6. Mázként használhatunk tortabevonót, de simán is nagyon finom.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 24
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 38
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 3974
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 18.

Receptkategóriák

Egyszerűen imádom a répás sütiket, tortákat. Már elég sokfajta répás receptet kipróbáltam, és nagyon bejöttek. Ezt nemrégiben találtam, és ez sem okozott csalódást!! Csakis ajánlani tudnám, kóstoljátok meg!! :)

Hozzávalók

Alaphoz

Mázhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...