r
Nosalty Logó

Répás-kókuszos süti fahéjjal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
helly77
Répás-kókuszos süti fahéjjal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 690 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 4140 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 292 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    13.1 g

Zsír

  • Összesen
    32.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1172.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    243 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    120 mg
  • Foszfor
    555 mg
  • Nátrium
    231 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    92.7 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    82.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    420 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    1650 micro
  • β-karotin
    3944 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    284 micro
Összesen 690 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    78.8 g

Zsír

  • Összesen
    197.2 g
  • Telített zsírsav
    66 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    52 g
  • Koleszterin
    203 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7033 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    78 mg
  • Kálcium
    1460 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    720 mg
  • Foszfor
    3328 mg
  • Nátrium
    1386 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    14 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    556 g
  • Cukor
    260 mg
  • Élelmi rost
    67 mg

VÍZ

  • Összesen
    496.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2521 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    56 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    68 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    31 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    282 micro
  • Kolin:
    234 mg
  • Retinol - A vitamin:
    136 micro
  • α-karotin
    9902 micro
  • β-karotin
    23664 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    1707 micro
Összesen 4140 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    14 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    497.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    103 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    236 mg
  • Nátrium
    98 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.3 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    178 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    701 micro
  • β-karotin
    1675 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    121 micro
Összesen 292 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az 1 db almát megfőzzük egy kis kanál barna cukorral és egy kávéskanál fahéjjal, majd összeturmixoljuk. Kb. 80-90 grammot használunk fel.
  2. A répákat meghámozzuk, és kis lyukú reszelőn lereszeljük, majd hozzáadjuk az olajat, tojást és az almapürét.
  3. A száraz alapanyagokat egy külön tálban összekeverjük, majd a répás masszához adjuk, és kézzel jól összedolgozzuk.
  4. Egy kenyérformát kivajazunk-kilisztezünk, vagy akinek van szilikonformája, használhatja azt is.
  5. A sütőt 170 fokra melegítjük, és 35-50 percig (tűpróba) sütjük. Én a gázos sütőmben, 3-ason sütöttem kb. 45-50 percig, amíg szép aranybarna nem lett!
  6. Hagyjuk kihűlni, ha langyos a süti, tegyük ki rácsra, és egy éjszakán át hagyjuk a rácson, nehogy bevizesedjen. Ha teljesen kihűlt, akkor a csokit vízgőz felett olvasszuk fel, és csorgassuk a süti tetejére. Aki szeretne, tehet rá cukormázat is porcukorból (200 g) és pár csepp citromléből. Jó étvágyat kívánok hozzá!
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 186
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 27
  • Össznézettség: 9662
  • Feltöltés dátuma: 2017. szeptember 02.

Receptkategóriák

Répás-kókuszos süti fahéjjal
helly77 42 recept

Nagyon imádom ezt a süteményt, Ausztriában sokat ettem, ez egy tökéletes, szaftos, répás sütemény! Sokadszorra lett tökéletes! Remélem, nektek is ízleni fog!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...