r
Nosalty Logó

Rakott marhahús szeletek

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
sanild
Rakott marhahús szeletek
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 21% Zsír

húshoz

páclé

Összesen 1347 kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 21% Zsír

húshoz

páclé

Összesen 5384 kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 21% Zsír

húshoz

páclé

Összesen 254 kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    55.4 g

Zsír

  • Összesen
    104.9 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    355 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3215.6 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    73 mg
  • Kálcium
    168 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    603 mg
  • Nátrium
    2270 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    305.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    98 micro
  • Kolin:
    331 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    79 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    2301 micro
  • Lut-zea
    259 micro
Összesen 1347 kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    221.8 g

Zsír

  • Összesen
    419.5 g
  • Telített zsírsav
    133 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    182 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    64 g
  • Koleszterin
    1420 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12862.4 g
  • Cink
    44 mg
  • Szelén
    292 mg
  • Kálcium
    671 mg
  • Vas
    33 mg
  • Magnézium
    327 mg
  • Foszfor
    2411 mg
  • Nátrium
    9081 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    171.4 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1220.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    337 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    31 micro
  • E vitamin:
    56 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    43 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    392 micro
  • Kolin:
    1323 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    316 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    9204 micro
  • Lut-zea
    1038 micro
Összesen 5384 kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    10.4 g

Zsír

  • Összesen
    19.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    605.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    113 mg
  • Nátrium
    427 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    433 micro
  • Lut-zea
    49 micro
Összesen 254 kcal

Hozzávalók

húshoz

páclé

Elkészítés

húshoz

  1. A hússzeleteket kiklopfoljuk. Besózzuk, borsozzuk, majd egyenként bekenjük mustárral.
  2. Az olajat időközben felforrósítjuk egy serpenyőben. A tojásokat felverjük egy tálba. A zsemlemorzsába belenyomkodjuk jól a hússzeletek mindkét felét, majd a tojásba mártjuk, és közepes hőmérsékleten aranybarnára, bundásra sütjük. A hagymafejet karikákra vágjuk, és kicsit a sült olajban átpirítjuk.
  3. A pácléhez összekeverünk mindent egy tálba.
  4. A sütőt bemelegítjük 175 C-ra. Egy kisebb tepsibe (kb. 20 cmx25 cm) belehelyezzük az átsütött hússzeleteket, szétterítjük a hagymákat a hús tetején, ráöntjük az olajat, amiben a bundás húsokat sütöttük, végül a páclevet.
  5. Sütési idő alatt le kell takarni, mert a marhahús lassan puhul, ezért ne legyünk türelmetlenek sütés alatt. Sütési idő kb.1,5 óra.

páclé

  1. A pácléhez az összes hozzávalót összekeverjük.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20x25
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 40
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 6372
  • Feltöltés dátuma: 2016. február 21.

Ajánló

Mi rizzsel tálaltuk, de burgonyával is fogyasztható.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rakott marhahús szeletek
sanild 6 recept

Ezt az ételt eredetileg marhahúsból készítik, de bármilyen húsból el lehet készíteni, legyen az disznókaraj vagy csirkemell. A csirkéből fele annyi idő alatt elkészül. Nagyon finom. 

Hozzávalók

húshoz

páclé

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...