r
Nosalty Logó

Rakott fetás saláta

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Tünde
Rakott fetás saláta
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 475 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 2852 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 181 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.8 g

Zsír

  • Összesen
    41.3 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    153 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2158.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    482 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    390 mg
  • Nátrium
    1226 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    163.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    174 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    82 mg
  • Retinol - A vitamin:
    143 micro
  • α-karotin
    107 micro
  • β-karotin
    320 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    142 micro
Összesen 475 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    100.5 g

Zsír

  • Összesen
    247.6 g
  • Telített zsírsav
    87 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    919 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12951 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    119 mg
  • Kálcium
    2895 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    212 mg
  • Foszfor
    2341 mg
  • Nátrium
    7357 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73.8 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    979.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1043 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    188 micro
  • K vitamin:
    199 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    360 micro
  • Kolin:
    494 mg
  • Retinol - A vitamin:
    857 micro
  • α-karotin
    640 micro
  • β-karotin
    1920 micro
  • β-crypt
    62 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    851 micro
Összesen 2852 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    15.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    821.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    184 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    467 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    41 micro
  • β-karotin
    122 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 181 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A majonézt simára keverjük a joghurttal, sózzuk, borsozzuk.
  2. 10 dkg fetát egy tál aljára reszelünk, ráreszeljük a hagymát, az uborkát (a nagyobbik reszelőn, a fetát is), majd leöntjük a majonéz negyedével.
  3. Ráreszelünk ismét 10 dkg fetát, rá a céklát, megszórjuk őrölt köménnyel, s leöntjük majonézzel.
  4. Ismét feta, rá reszelt sárgarépa, megszórjuk a petrezselyemmel, s majonézzel fedjük be.
  5. Feta, reszelt zeller, rá a reszelt tojások, a maradék majonézzel betakarjuk, megszórjuk a maradék fetával és apróra vágott kaporral meghintjük.
  • Receptkönyvben: 41
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4326
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 28.

Ajánló

Hidegtálakhoz kitűnõ!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Saját kreálmány. A férjem imádja a rakott dolgokat, így született meg ez is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...