r
Nosalty Logó

Rakott fetás saláta

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Tünde
Rakott fetás saláta
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 475 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 2852 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 181 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.8 g

Zsír

  • Összesen
    41.3 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    153 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2158.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    482 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    390 mg
  • Nátrium
    1226 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    163.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    174 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    82 mg
  • Retinol - A vitamin:
    143 micro
  • α-karotin
    107 micro
  • β-karotin
    320 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    142 micro
Összesen 475 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    100.5 g

Zsír

  • Összesen
    247.6 g
  • Telített zsírsav
    87 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    919 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12951 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    119 mg
  • Kálcium
    2895 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    212 mg
  • Foszfor
    2341 mg
  • Nátrium
    7357 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73.8 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    979.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1043 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    188 micro
  • K vitamin:
    199 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    360 micro
  • Kolin:
    494 mg
  • Retinol - A vitamin:
    857 micro
  • α-karotin
    640 micro
  • β-karotin
    1920 micro
  • β-crypt
    62 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    851 micro
Összesen 2852 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    15.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    821.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    184 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    467 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    41 micro
  • β-karotin
    122 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 181 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A majonézt simára keverjük a joghurttal, sózzuk, borsozzuk.
  2. 10 dkg fetát egy tál aljára reszelünk, ráreszeljük a hagymát, az uborkát (a nagyobbik reszelőn, a fetát is), majd leöntjük a majonéz negyedével.
  3. Ráreszelünk ismét 10 dkg fetát, rá a céklát, megszórjuk őrölt köménnyel, s leöntjük majonézzel.
  4. Ismét feta, rá reszelt sárgarépa, megszórjuk a petrezselyemmel, s majonézzel fedjük be.
  5. Feta, reszelt zeller, rá a reszelt tojások, a maradék majonézzel betakarjuk, megszórjuk a maradék fetával és apróra vágott kaporral meghintjük.
  • Receptkönyvben: 41
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4324
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 28.

Ajánló

Hidegtálakhoz kitűnõ!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Saját kreálmány. A férjem imádja a rakott dolgokat, így született meg ez is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk