r
Nosalty Logó

Rakott egytálétel csirkecombból

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Alkonyat
Rakott egytálétel csirkecombból
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1447 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 4338 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 143 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    74.1 g

Zsír

  • Összesen
    89.6 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    361 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4465.4 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    291 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    184 mg
  • Foszfor
    980 mg
  • Nátrium
    2912 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    82.7 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    430.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    196 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    192 mg
  • Retinol - A vitamin:
    196 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    289 micro
Összesen 1447 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    222.4 g

Zsír

  • Összesen
    268.7 g
  • Telített zsírsav
    87 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    110 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    45 g
  • Koleszterin
    1082 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13396.3 g
  • Cink
    24 mg
  • Szelén
    250 mg
  • Kálcium
    872 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    553 mg
  • Foszfor
    2941 mg
  • Nátrium
    8737 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    248.1 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    1290.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    589 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    85 mg
  • D vitamin:
    66 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    67 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    208 micro
  • Kolin:
    575 mg
  • Retinol - A vitamin:
    587 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    868 micro
Összesen 4338 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    8.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    441.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    97 mg
  • Nátrium
    288 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 143 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A combokat megtisztítjuk, a bőrét lehúzzuk, sóval, fehérborssal jól befűszerezzük, majd kevés olívaolajon hirtelen átsütjük.
  2. 1 fej hagymát felaprítunk, és kevés olívaolajon megpirítjuk a megmosott rizzsel.
  3. Egy mély jénai aljára csöpögtetünk egy kis olívaolajat, és belefektetjük a bacon csíkokat, erre ráborítjuk a megpirított hagymás rizs felét.
  4. A krumplikat felkarikázzuk, és egy rétegben befedjük vele a rizst. (Enyhén fűszerezhetjük a krumplit.)
  5. A hagymát is felkarikázzuk, és ráfektetjük a krumplira, ezután jönnek a combok, majd megismételjük a műveletet. (Rizs másik fele, krumpli, hagyma.)
  6. A tetejét megszórjuk oregánóval és kakukkfűvel.
  7. 6-7 dl meleg vízben feloldunk 4 db petrezselymes tyúkhúsleveskockát, majd nyakon ötjük vele a rakottat.
  8. Lefedjük, és 200°C-on kb. másfél óráig sütjük.
  9. Ekkor levesszük a fedőt, megszórjuk sajttal, és visszarakjuk a sütőbe annyi időre, hogy ráolvadjon.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 100 perc
  • Receptkönyvben: 224
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 20627
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rakott egytálétel csirkecombból
Alkonyat 83 recept

Édesanyámtól kaptam még 9 éve egy kis receptkönyvet, abban találtam ezt a kiadós finomságot.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...