r
Nosalty Logó

Pudingos-tejfölös csokitorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Pudingos-tejfölös csokitorta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 6% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 692 kcal
  • 6% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 6910 kcal
  • 6% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 278 kcal
  • 6% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    24 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    440.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    134 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    123 mg
  • Nátrium
    121 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    108.9 g
  • Cukor
    58 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    163 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    99 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    62 micro
Összesen 692 kcal
  • 6% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    99.1 g

Zsír

  • Összesen
    239.7 g
  • Telített zsírsav
    77 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    89 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    49 g
  • Koleszterin
    486 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4407.9 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    209 mg
  • Kálcium
    1335 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    390 mg
  • Foszfor
    1231 mg
  • Nátrium
    1206 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1088.7 g
  • Cukor
    579 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    322.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1633 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    154 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    189 micro
  • Kolin:
    394 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1549 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    991 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    618 micro
Összesen 6910 kcal
  • 6% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    9.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    175.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    49 mg
  • Nátrium
    48 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.4 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    62 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    25 micro
Összesen 278 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit gőz felett összefőzzük. Még melegenhozzáaadjukaszódabikarbónáslisztet.
  2. Elosztjuk három részre, és kinyújtjuk. Frissen tartó fóliaközött nyújtjuk,mert a méz miatt elég ragadós a tészta. Közepes tepsi nagyságúra nyújtjuk, s úgy sütjük meg. Így a krémetmajdhárom részre osztjuk. (Én azt tapasztaltam, hogyha adunk egy kis tejet is a tésztához, akkor nem kell megvárni a másnapot a szeleteléssel, egyébként egy nap, mire összeáll.)
  3. Tehát előmelegítettkb.170 fokos sütőben 7-8 perc alatt megsülnek a lapok.Sütőpapíronsütjük, amit gyorsan le is veszünk, ha kész, mert utána kemény lesz a tészta.
  4. A krémhez összefőzzük folyamatosan kevergetve a pudingokat, a liszteta tejjel.
  5. Még melegen hozzákeverjük a tejfölt is.
  6. A margarint is alaposan kikeverjük aporcukorral, és a kihűlt pudingos krémhez adjuk apránként.
  7. Elosztjuk a krémet a lapokon, tetejérecsokimáztrakunk.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 38
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 5313
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Barátom névnapjára szerettem volna meglepni egy finom csokitortával, amit nagyon szeret! Nagy sikere volt!

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...