r
Nosalty Logó

Pudingos piskóta gyümölcsökkel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
zsaney
Pudingos piskóta gyümölcsökkel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Piskótához

Krémekhez

Összesen 541 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Piskótához

Krémekhez

Összesen 2162 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Piskótához

Krémekhez

Összesen 103 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    21.6 g

Zsír

  • Összesen
    13.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    315 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1645.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    570 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    517 mg
  • Nátrium
    486 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    77.6 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    130.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    137 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    69 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    257 mg
  • Retinol - A vitamin:
    136 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    448 micro
Összesen 541 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    86.6 g

Zsír

  • Összesen
    54.2 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    1260 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6581.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    143 mg
  • Kálcium
    2279 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    128 mg
  • Foszfor
    2068 mg
  • Nátrium
    1944 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    310.3 g
  • Cukor
    167 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    521.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    547 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    119 mg
  • D vitamin:
    278 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    252 micro
  • Kolin:
    1029 mg
  • Retinol - A vitamin:
    542 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    38 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1793 micro
Összesen 2162 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    2.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    312 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    108 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    98 mg
  • Nátrium
    92 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.7 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 103 kcal

Hozzávalók

Piskótához

Krémekhez

Elkészítés

Piskótához

  1. A lisztből, tojásokból, a cukorból és a sütőporból piskótát sütünk.
  2. A gyümölcsöket felaprítjuk.
  3. A pudingport elkeverjük fél liter tejjel és 4 evőkanál cukorral. Felfőzzük.
  4. A natúr kakaóporhoz öntjük a maradék tejet, a rumaromát, felforraljuk. Rakhatunk bele apróra tört étcsokit is, hogy sűrűbb legyen. Ha felforraltuk, mehet bele a mazsola.
  5. Ha mindennel készen vagyunk, jöhet a rétegezés. A piskótát összetépkedjük, rakunk belőle egy nagyobb jénai aljára. Jöhet rá a gyümölcsökből, a pudingból és a csokikrémből. Majd így folytatjuk, amíg minden el nem fogy.
  6. Ha készen vagyunk, mehet a hűtőbe, tálaláskor tejszínhabbal kínáljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 9
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 3067
  • Feltöltés dátuma: 2014. május 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
zsaney 2 recept

Gyorsan valami édességet kívántam, így jött az ötlet.

Hozzávalók

Piskótához

Krémekhez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...