r
Nosalty Logó

Pudingos kosárka rózsa

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Angyalka93
Pudingos kosárka rózsa
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A díszítéshez

Összesen 546 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A díszítéshez

Összesen 2184 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A díszítéshez

Összesen 223 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    25.1 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    109 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    697.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    234 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    250 mg
  • Nátrium
    172 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    68.7 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    252 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    229 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    249 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    149 micro
Összesen 546 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    38.7 g

Zsír

  • Összesen
    100.4 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    434 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2790.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    92 mg
  • Kálcium
    937 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    1000 mg
  • Nátrium
    688 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    274.8 g
  • Cukor
    75 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    237.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1007 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    87 micro
  • K vitamin:
    97 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    118 micro
  • Kolin:
    370 mg
  • Retinol - A vitamin:
    916 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    997 micro
  • β-crypt
    161 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    596 micro
Összesen 2184 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    10.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    285.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    96 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    102 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.1 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    103 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    102 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 223 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A díszítéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük, és addig gyúrjuk, míg a tészta összeáll, kb. 5 perc, és szépen össze fog állni.
  2. A kosárka formákat kivajazzuk, majd a tésztából mindegyikbe egy kis golyót teszünk, ezeket szépen belenyomkodjuk, hogy kialakuljon a forma, majd sütőpapírból kis kockákat vágunk, ezeket a tészta közepére tesszük, és megtöltjük a kosárkákat a szárazbabbal. (Erre azért van szükség, mert enélkül a süteményünk sülés közben feljön, és nem lesz mélyedés, ahova a pudingot tesszük.)
  3. 180-200 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt megsütjük őket.
  4. A pudingot elkészítjük, kissé keményebbre, mint szoktuk - ezért a kevesebb tej -, majd a kihűlt tészták közepébe kanalazzuk, és barackkal díszítjük.
  5. A rózsához vékony szeleteket vágunk, és beletűzzük a pudingba, hogy rózsa alakot kapjunk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 15
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1641
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angyalka93 6 recept

Ez egy fél kosárka. A tésztája a kosárka recept alapján észül, de a töltelék már nem onnan van. Elég dekoratív, vendégváró süti.

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...