r
Nosalty Logó

Pórés-paradicsomos-baconös quiche

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Pórés-paradicsomos-baconös quiche
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1489 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 2978 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 151 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    60.8 g

Zsír

  • Összesen
    102.8 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    373 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4352.2 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    1284 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    144 mg
  • Foszfor
    1035 mg
  • Nátrium
    1826 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    85 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    554.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    717 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    255 mg
  • D vitamin:
    74 micro
  • K vitamin:
    385 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    206 micro
  • Kolin:
    225 mg
  • Retinol - A vitamin:
    492 micro
  • α-karotin
    86 micro
  • β-karotin
    2631 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    2187 micro
  • Lut-zea
    4137 micro
Összesen 1489 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    121.6 g

Zsír

  • Összesen
    205.6 g
  • Telített zsírsav
    105 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    746 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8704.4 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    97 mg
  • Kálcium
    2568 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    288 mg
  • Foszfor
    2071 mg
  • Nátrium
    3653 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    169.9 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1109 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1434 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    510 mg
  • D vitamin:
    147 micro
  • K vitamin:
    769 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    412 micro
  • Kolin:
    450 mg
  • Retinol - A vitamin:
    985 micro
  • α-karotin
    172 micro
  • β-karotin
    5261 micro
  • β-crypt
    38 micro
  • Likopin
    4374 micro
  • Lut-zea
    8275 micro
Összesen 2978 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    10.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    435.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    129 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    104 mg
  • Nátrium
    183 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    263 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    219 micro
  • Lut-zea
    414 micro
Összesen 151 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra, kikenjük a sütőformát, vagy sütőpapírt használunk, mindkét megoldás jó. Beletesszük a formába a leveles tésztát.
  2. A feldarabolt összetevőket összekavarjuk a ricottával, tejföllel, tojásokkal és a bazsalikommal, majd sózzuk, borsózzuk. Beleöntjük az előkészített és kibélelt formába.
  3. Sütjük 15 percig, kivesszük a sütőből, rászórjuk a parmezánt és az edami sajtot a tetejére, visszatesszük még 15 percre sülni.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 10
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 875
  • Feltöltés dátuma: 2018. május 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ha már unod a tojásrántottát reggelire! Egyszerű, gyors étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...