r
Nosalty Logó

Pizzás szalámis hot-dog

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Pizzás szalámis hot-dog
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
210 °C
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 929 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 7419 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 288 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.6 g

Zsír

  • Összesen
    52.2 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    118 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2252 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    383 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    413 mg
  • Nátrium
    1359 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    79.3 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    78.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    201 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    86 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    193 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    96 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    101 micro
Összesen 929 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    252.5 g

Zsír

  • Összesen
    417.5 g
  • Telített zsírsav
    116 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    129 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    61 g
  • Koleszterin
    944 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    18016.2 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    418 mg
  • Kálcium
    3068 mg
  • Vas
    33 mg
  • Magnézium
    297 mg
  • Foszfor
    3302 mg
  • Nátrium
    10869 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    634.6 g
  • Cukor
    78 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    625.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1608 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    127 micro
  • K vitamin:
    116 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    31 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    687 micro
  • Kolin:
    574 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1542 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    767 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    807 micro
Összesen 7419 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    16.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    700.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    119 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    128 mg
  • Nátrium
    422 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    62 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 288 kcal

Elkészítés

  1. Az élesztőt kevés langyos tejben megfuttatjuk.
  2. A száraz anyagokat (liszt, sütőpor, porcukor, só) összekeverjük.
  3. A margarint, a tojásokat, a maradék tejet, a futtatott élesztőt a lisztes keverékbe tesszük, és alaposan összedagasztjuk.
  4. A tésztát 30-40 percig kelesztjük.
  5. Két részre osztjuk.
  6. Két jó nagy (kb. 45cm átmérőjű) kör alakot nyújtunk, amit 16-16 egyenlő részre osztunk, így lesz 32 db kiflink.
  7. Megkenjük pizzakrémmel, a körcikkek külső részére 1-1 szelet szalámit, majd 1-1 hosszában kettévágott virslit teszünk, kifli alakra feltekerjük.
  8. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, nem túl közel egymáshoz.
  9. 10-15 percig még kelesztjük.
  10. Tetejét kevés olajjal megkenjük, majd reszelt sajttal beborítjuk.
  11. 210 °C-ra előmelegített sütőben 25 percig sütjük.
  12. Mustárral, ketchuppal kínáljuk.
  • Sütés hőfoka: 210 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x25
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 15
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1446
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szilveszterre hangolódva találtam ki ezt a virslis finomságot, ami igen nagy sikert aratott családunk s a barátok körében. A kiflik nevét barátnőm kisfia okoskodta ki nagy örömmel. Mindenkinek jó étvágyat kívánok hozzá!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...