r
Nosalty Logó

Pizzás csiga durum és teljes kiőrlésű lisztből

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
5 csillag • 1 értékelés •0 hozzászólás

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Iluska
Pizzás csiga durum és teljes kiőrlésű lisztből
Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Tészta

Pizzaszósz

Összesen 1200 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Tészta

Pizzaszósz

Összesen 3599 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Tészta

Pizzaszósz

Összesen 183 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    40.9 g

Zsír

  • Összesen
    41.6 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    204 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3070.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    111 mg
  • Kálcium
    472 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    268 mg
  • Foszfor
    1023 mg
  • Nátrium
    1173 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    173.9 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    287 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    217 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    214 micro
  • Kolin:
    165 mg
  • Retinol - A vitamin:
    154 micro
  • α-karotin
    140 micro
  • β-karotin
    687 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    5240 micro
  • Lut-zea
    536 micro
Összesen 1200 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    122.8 g

Zsír

  • Összesen
    124.9 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    611 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9211.6 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    332 mg
  • Kálcium
    1415 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    803 mg
  • Foszfor
    3068 mg
  • Nátrium
    3520 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    18 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    521.6 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    49 mg

VÍZ

  • Összesen
    861 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    652 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    84 mg
  • D vitamin:
    108 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    642 micro
  • Kolin:
    495 mg
  • Retinol - A vitamin:
    463 micro
  • α-karotin
    420 micro
  • β-karotin
    2060 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    15720 micro
  • Lut-zea
    1607 micro
Összesen 3599 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    465.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    155 mg
  • Nátrium
    178 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    33 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    104 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    795 micro
  • Lut-zea
    81 micro
Összesen 183 kcal

Hozzávalók

Tészta

Pizzaszósz

Elkészítés

Tészta

  1. Az élesztőt kevés langyos tejjel, cukorral felfuttatjuk. A lisztet a megkelt élesztővel, sóval, tojássárgájával, olajjal, a tejjel megdagasztjuk, 1 órát letakarva kelesztjük.
  2. Mikor megkelt a tésztánk, lisztezett deszkán téglalap alakúra nyújtjuk. Csíkokat vágunk, kb. 2 cm-3 cm szélest, erre teszünk a kihűlt szószból feltekerjük. (Így lesz szép a csigánk formája.)
  3. Sütőpapíros tepsibe pakoljuk. Reszelt sajttal megszórjuk. Előmelegítés nélkül sütőbe toljuk, és megsütjük 200 fokon. Ha kihűlt, tálaljuk. Jó étvágyat!!

Pizzaszósz

  1. A szalonnát kockára vágjuk, kisütjük. A 2 fej vöröshagymát apróra vágjuk, a szalonnához adjuk.
  2. Hozzáadjuk az aprított paradicsomot(le is pürésíthetjük),majd a fűszereket, fokhagymát. Főzzük legalább 10 percig. Ízesítsük finomra.

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 15
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 242
  • Feltöltés dátuma: 2024. szeptember 02.

Ajánló

Én mindig saját pizzaszószt készítek, és még Salsa szószt szoktam belekeverni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Annyira finom puha lett, a durumliszt és a teljes kiőrlésű liszt sem gátolta meg ebben. Ha jól kidolgozzuk simára a tésztát, és langyos helyen kelesztjük egészen biztos finom kelt tésztát kapunk!! :-)))

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

Tészta

Pizzaszósz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!