r
Nosalty Logó

Pizzás bejgli thang zong módszerrel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
helena26
Pizzás bejgli thang zong módszerrel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Thang zong

Kelt tészta

Töltelék

Összesen 1136 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Thang zong

Kelt tészta

Töltelék

Összesen 4542 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Thang zong

Kelt tészta

Töltelék

Összesen 273 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.8 g

Zsír

  • Összesen
    56.3 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    167 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2723.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    432 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    53 mg
  • Foszfor
    418 mg
  • Nátrium
    1755 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    108.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    119.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    263 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    261 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 1136 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    167.1 g

Zsír

  • Összesen
    225 g
  • Telített zsírsav
    103 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    83 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    669 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10892.2 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    228 mg
  • Kálcium
    1728 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    212 mg
  • Foszfor
    1673 mg
  • Nátrium
    7021 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    433.9 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    478.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1054 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    82 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    408 micro
  • Kolin:
    246 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1043 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    137 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    339 micro
Összesen 4542 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10 g

Zsír

  • Összesen
    13.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    653 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    104 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    421 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 273 kcal

Hozzávalók

Thang zong

Kelt tészta

Töltelék

Elkészítés

Thang zong

  1. Elkészítjük a vizes-lisztes mártást, a thang zong-ot. A 125 ml vízben elkeverjük az 2,5 dkg lisztet, sűrűre főzzük, majd kihűtjük.
  2. Az élesztőt kevés meleg tejben felfuttatjuk.
  3. Kenyérsütőgép edényébe belekészítjük a hozzávalókat, és kidolgoztatjuk a tésztát.
  4. Duplájára kelesztjük.
  5. Deszkára öntjük, átgyúrjuk, két részre osztjuk.
  6. Külön-külön kinyújtjuk, megkenjük a pizzaszósszal, megszórjuk az apró kockára vágott sonkával és kockára vágott szalonnával.
  7. Szorosan felcsavarjuk, majd tepsibe helyezzük.
  8. Tetejét megkenjük tojással, kelesztjük újra legalább 30 percig.
  9. Előmelegített sütőben 170 fokon kb. 25-30 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 928
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
helena26 458 recept

Most pizzatekercset sütöttem ezzel a módszerrel. Férjemnek sokkal jobban ízlett, mint a klasszikus pizza. A tésztája finom, rugalmasan puha volt. 4 nap után is olyan volt, mintha aznap sütöttem volna.

Hozzávalók

Thang zong

Kelt tészta

Töltelék

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...