r
Nosalty Logó

Pikáns káposztasaláta (Káposztasaláta 2.)

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Pikáns káposztasaláta (Káposztasaláta 2.)
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 1% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 236 kcal
  • 1% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 943 kcal
  • 1% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 110 kcal
  • 1% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    1.8 g

Zsír

  • Összesen
    21.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    193.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    45 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.4 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    148.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    379 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    69 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    1578 micro
  • β-karotin
    3764 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    211 micro
Összesen 236 kcal
  • 1% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    86.2 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    775.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    210 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    182 mg
  • Nátrium
    297 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.5 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    595.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1518 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    194 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    278 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    180 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    6312 micro
  • β-karotin
    15057 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    843 micro
Összesen 943 kcal
  • 1% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    0.8 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    90.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    21 mg
  • Nátrium
    35 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    177 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    736 micro
  • β-karotin
    1755 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    98 micro
Összesen 110 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A káposztát megmossuk, a torzsáját kivágjuk, a levelet vékony csíkokra vágjuk.
  2. A sárgarépát, megtisztítjuk, mossuk, majd finomra reszeljük.
  3. A paprikát megmossuk, a magházát kivágjuk, a húsát vékony csíkokra vágjuk.
  4. Egy tálban az ecetet, az olajat, a mustárt köménnyel, sóval, borssal simára keverjük. Hozzáadjuk a sárgarépát, a paprikát, a zúzott fokhagymát meg a kaprot, beleforgatjuk a kaposztát és jól összekeverjük.
  5. Körülbelül fél órán át hagyjuk pácolódni, ekkor újra átkeverjük, és ha szükséges, utánaízesítjük.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 187
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 49944
  • Feltöltés dátuma: 2009. augusztus 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy régebbi Mester Kuktában akadtam erre a receptre, s mivel minden kéznél volt ki is próbáltam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...