r
Nosalty Logó

Pecsenyekacsamáj mandulabundában

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nosalty
Pecsenyekacsamáj mandulabundában
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 934 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2802 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 202 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49 g

Zsír

  • Összesen
    49.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    997 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2144.8 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    135 mg
  • Kálcium
    162 mg
  • Vas
    53 mg
  • Magnézium
    171 mg
  • Foszfor
    786 mg
  • Nátrium
    818 mg
  • Réz
    11 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73.1 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    278.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20088 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    90 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1285 micro
  • Kolin:
    139 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20087 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    180 micro
Összesen 934 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    147 g

Zsír

  • Összesen
    149.5 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    2990 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6434.5 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    406 mg
  • Kálcium
    487 mg
  • Vas
    160 mg
  • Magnézium
    513 mg
  • Foszfor
    2357 mg
  • Nátrium
    2454 mg
  • Réz
    32 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    219.4 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    836.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60265 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    271 micro
  • E vitamin:
    43 mg
  • C vitamin:
    55 mg
  • D vitamin:
    129 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    43 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3854 micro
  • Kolin:
    418 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60260 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    541 micro
Összesen 2802 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    10.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    216 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    464.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    170 mg
  • Nátrium
    177 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4353 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    20 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    278 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4352 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    39 micro
Összesen 202 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat sózzuk-borsozzuk, majd villával felverjük, a lisztet és a mandulapelyhet egy-egy tányérba öntjük.
  2. Liszt-tojás-mandulapehely sorrendben bepanírozzuk a májakat.
  3. Felhevítjük az olajat, és mindkét oldalán ropogósra sütjük a kacsamájat.
  4. Áfonyalekvárral és krumplipürével tálaljuk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 46
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 4608
  • Feltöltés dátuma: 2017. július 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bár flancosnak tűnik, egyáltalán nem nehéz elkészíteni a mandulabundás kacsamájat, ami egy kanálka áfonyalekvárral lesz igazán tökéletes.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek