r
Nosalty Logó

Pecsenyekacsamáj mandulabundában

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nosalty
Pecsenyekacsamáj mandulabundában
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 934 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2802 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 202 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49 g

Zsír

  • Összesen
    49.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    997 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2144.8 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    135 mg
  • Kálcium
    162 mg
  • Vas
    53 mg
  • Magnézium
    171 mg
  • Foszfor
    786 mg
  • Nátrium
    818 mg
  • Réz
    11 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73.1 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    278.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20088 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    90 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1285 micro
  • Kolin:
    139 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20087 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    180 micro
Összesen 934 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    147 g

Zsír

  • Összesen
    149.5 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    2990 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6434.5 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    406 mg
  • Kálcium
    487 mg
  • Vas
    160 mg
  • Magnézium
    513 mg
  • Foszfor
    2357 mg
  • Nátrium
    2454 mg
  • Réz
    32 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    219.4 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    836.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60265 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    271 micro
  • E vitamin:
    43 mg
  • C vitamin:
    55 mg
  • D vitamin:
    129 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    43 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3854 micro
  • Kolin:
    418 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60260 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    541 micro
Összesen 2802 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    10.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    216 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    464.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    170 mg
  • Nátrium
    177 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4353 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    20 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    278 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4352 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    39 micro
Összesen 202 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat sózzuk-borsozzuk, majd villával felverjük, a lisztet és a mandulapelyhet egy-egy tányérba öntjük.
  2. Liszt-tojás-mandulapehely sorrendben bepanírozzuk a májakat.
  3. Felhevítjük az olajat, és mindkét oldalán ropogósra sütjük a kacsamájat.
  4. Áfonyalekvárral és krumplipürével tálaljuk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 46
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4611
  • Feltöltés dátuma: 2017. július 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bár flancosnak tűnik, egyáltalán nem nehéz elkészíteni a mandulabundás kacsamájat, ami egy kanálka áfonyalekvárral lesz igazán tökéletes.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...