r
Nosalty Logó

Paradicsomos rakott zöldség

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Iringó
Paradicsomos rakott zöldség
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
római tál
  • 4% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 188 kcal
  • 4% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1133 kcal
  • 4% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 78 kcal
  • 4% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9.4 g

Zsír

  • Összesen
    9.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    642.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    216 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    209 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.2 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    187.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    112 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    34 micro
  • β-karotin
    386 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2459 micro
  • Lut-zea
    1406 micro
Összesen 188 kcal
  • 4% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    56.3 g

Zsír

  • Összesen
    55.6 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    185 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3854.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    1298 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    234 mg
  • Foszfor
    1007 mg
  • Nátrium
    1256 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    109.4 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1124.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    671 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    184 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    54 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    261 micro
  • Kolin:
    132 mg
  • Retinol - A vitamin:
    470 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    2316 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    14754 micro
  • Lut-zea
    8438 micro
Összesen 1133 kcal
  • 4% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    3.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    265.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    69 mg
  • Nátrium
    86 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    77.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    159 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1015 micro
  • Lut-zea
    580 micro
Összesen 78 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az üvegtálat kikenjük olajjal, majd megszórjuk 2 ek zsemlemorzsával. Megpucoljuk a krumplit, és a többi zöldséggel együtt felszeleteljük. A fűszereket és a sót összekeverjük.
  2. A paradicsomkonzervet összekeverjük a felszeletelt fokhagymával és a fűszeres só keverékkel.
  3. A tálba rakjuk soronként váltogatva a zöldségeket, majd megszórjuk a fűszeres keverékkel, és rákanalazunk a paradicsomszószból. Majd újabb réteget teszünk a tetejére, az utolsó réteg esetén a szószra sajtot reszelünk, és meghintjük zsemlemorzsával.
  4. 200 fokra előmelegített sütőben fedővel lefedve 1 órán át sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 29
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 908
  • Feltöltés dátuma: 2020. június 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Paradicsomos rakott zöldség
Iringó 15 recept

Ízletes tavaszi ebéd a hétköznapokra.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...