r
Nosalty Logó

Paradicsomos bárányragu tagliatellével

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Sajtospiritos
Paradicsomos bárányragu tagliatellével
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Bárányragu

Tagliatelle

Összesen 1018 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Bárányragu

Tagliatelle

Összesen 4075 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Bárányragu

Tagliatelle

Összesen 223 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    52.7 g

Zsír

  • Összesen
    42.7 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    116 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3718.2 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    113 mg
  • Kálcium
    535 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    135 mg
  • Foszfor
    738 mg
  • Nátrium
    2180 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    102.7 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    244.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    140 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    76 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    68 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    359 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    767 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    9037 micro
  • Lut-zea
    932 micro
Összesen 1018 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    210.7 g

Zsír

  • Összesen
    170.7 g
  • Telített zsírsav
    73 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    462 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    14872.9 g
  • Cink
    29 mg
  • Szelén
    453 mg
  • Kálcium
    2139 mg
  • Vas
    30 mg
  • Magnézium
    541 mg
  • Foszfor
    2951 mg
  • Nátrium
    8722 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    411 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    979.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    561 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    305 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    272 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    70 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1438 micro
  • Kolin:
    144 mg
  • Retinol - A vitamin:
    302 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3066 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    36148 micro
  • Lut-zea
    3727 micro
Összesen 4075 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.5 g

Zsír

  • Összesen
    9.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    813.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    117 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    161 mg
  • Nátrium
    477 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    79 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    168 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1976 micro
  • Lut-zea
    204 micro
Összesen 223 kcal

Hozzávalók

Bárányragu

Tagliatelle

Elkészítés

Bárányragu

  1. A bárányhúst morzsoljuk egy serpenyőbe, és olaj nélkül kezdjük el sütni közepes lángon. Adjunk hozzá sót, borsot.
  2. Amikor már kezd barnább lenni, tegyük bele a hagymát, pár perccel később pedig a fokhagymát.
  3. Öntsük fel a paradicsomlével és tegyük bele a felaprított bazsalikomot. Egyszer forraljuk fel.

Tagliatelle

  1. Tegyünk fel egy fazékban vizet, majd, amikor már forr, tegyük bele a sót, olajat és a tésztát. A csomagoláson megadott ideig főzzük. Szűrjük le, és a szósszal, parmezánnal tálaljuk.
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 21
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 694
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Paradicsomos bárányragu tagliatellével
Sajtospiritos 57 recept

Berlinben van sok török bolt. Tényleg egy zárt, külön világ, ahol szól a zene, millió egzotikus fajta árú.... Mikor megyünk el Isztambulba?

Hozzávalók

Bárányragu

Tagliatelle

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...