r
Nosalty Logó

Paprikás lisztben sült hal burgonyasalátával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Tímejjja
Paprikás lisztben sült hal burgonyasalátával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A halhoz

A burgonyasalátához

Összesen 1387 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A halhoz

A burgonyasalátához

Összesen 5535 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A halhoz

A burgonyasalátához

Összesen 159 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55.8 g

Zsír

  • Összesen
    99.1 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    181 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2910 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    96 mg
  • Kálcium
    210 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    166 mg
  • Foszfor
    790 mg
  • Nátrium
    1640 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    72.4 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    525.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    210 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    59 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    72 micro
  • Kolin:
    225 mg
  • Retinol - A vitamin:
    181 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    300 micro
  • β-crypt
    65 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    231 micro
Összesen 1387 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    223.2 g

Zsír

  • Összesen
    396.6 g
  • Telített zsírsav
    87 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    103 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    69 g
  • Koleszterin
    725 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11640.2 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    385 mg
  • Kálcium
    840 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    664 mg
  • Foszfor
    3161 mg
  • Nátrium
    6561 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    289.6 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    2101.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    840 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    80 mg
  • C vitamin:
    236 mg
  • D vitamin:
    360 micro
  • K vitamin:
    44 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    288 micro
  • Kolin:
    899 mg
  • Retinol - A vitamin:
    725 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    1198 micro
  • β-crypt
    261 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    924 micro
Összesen 5535 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    11.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    334 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    91 mg
  • Nátrium
    188 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 159 kcal

Hozzávalók

A halhoz

A burgonyasalátához

Elkészítés

A halhoz

  1. A burgonyát megpucoljuk, ízlés szerint kockára vagy karikára daraboljuk. Sós vízben megfőzzük.
  2. Amíg hűl a burgonya, elkészítjük a mártást. A hozzávalókat alaposan elkeverjük.
  3. Ha nagyjából kihűlt a burgonya, hozzákeverjük az öntetet, és hagyjuk tovább hűlni, esetleg hűtőbe tesszük.
  4. A halat előző nap kivesszük a fagyasztóból, és lassan kiolvasztjuk. Kicsit leöblítjük, lecsöpögtetjük, szárazra töröljük, és ízlés szerinti darabokra vágjuk, picit sózzuk.
  5. A lisztben alaposan elkeverjük a paprikát, beleforgatjuk a halszeleteket, és forró olajban pirosra sütjük.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 350
  • Tegnapi nézettség: 34
  • 7 napos nézettség: 301
  • Össznézettség: 227834
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Tímejjja 19 recept

A burgonyasaláta akkor lesz a legfinomabb, ha teljesen kihűlt. 1-2 kisebb fej vörös- vagy lilahagymát szeletelhetünk bele.

Hozzávalók

A halhoz

A burgonyasalátához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...