r
Nosalty Logó

Paprikás krumpli uborkasalátával

toroltfelhasznalo-412734
Paprikás krumpli uborkasalátával
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Hozzávalók a paprikás krumplihoz:

Hozzávalók az uborkasalátához:

461
Kalória
14.6g
Fehérje
52.8g
Szénhidrát
22g
Zsír
493.2g
Víz
24.8g
Koleszterin
5.8g
Élelmi rost
10.6g
Cukor
  • 3% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Hozzávalók a paprikás krumplihoz:

Hozzávalók az uborkasalátához:

Összesen 461 kcal
  • 3% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Hozzávalók a paprikás krumplihoz:

Hozzávalók az uborkasalátához:

Összesen 3683 kcal
  • 3% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Hozzávalók a paprikás krumplihoz:

Hozzávalók az uborkasalátához:

Összesen 68 kcal
  • 3% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.6 g

Zsír

  • Összesen
    22 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1851.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    155 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    227 mg
  • Nátrium
    1375 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    52.8 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

Víz

  • Összesen
    493.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    51 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    47 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 461 kcal
  • 3% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    116.8 g

Zsír

  • Összesen
    176.3 g
  • Telített zsírsav
    57 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    198 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    14814.6 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    1241 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    610 mg
  • Foszfor
    1816 mg
  • Nátrium
    11003 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    422.7 g
  • Cukor
    85 mg
  • Élelmi rost
    47 mg

Víz

  • Összesen
    3946 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    276 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    409 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    171 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    374 micro
  • Kolin:
    283 mg
  • Retinol - A vitamin:
    237 micro
  • α-karotin
    86 micro
  • β-karotin
    376 micro
  • β-crypt
    202 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    362 micro
Összesen 3683 kcal
  • 3% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.1 g

Zsír

  • Összesen
    3.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    4 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    272.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    33 mg
  • Nátrium
    202 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    7.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    72.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 68 kcal

Elkészítés

Hozzávalók a paprikás krumplihoz:

  1. Meghámozzuk, átmossuk és kockákra vágjuk a krumplikat.
  2. Az apróra vágott hagymát olajon üvegesre pirítjuk, és hozzáadjuk a karikákra vágott virslit és kolbászt.
  3. Mikor a kolbász és a virsli egy kicsit megpirult, akkor sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, és hozzáadjuk a krumplit.
  4. Kb. 2 cm-rel kevesebb vizet öntünk rá, mint amennyi ellepné. Összekeverjük, és fedő alatt főzzük, többször kevergetve, amíg a krumpli kicsit szétfő és már nem levesszerű.

Hozzávalók az uborkasalátához:

  1. Meghámozzuk az uborkákat, és nagyon vékony szeletekre vágjuk.
  2. Összekeverjük a cukrot a sóval, az ecettel és 4 dl vízzel. Mikor már feloldódott benne a cukor és a só, akkor ráöntjük az uborkákra.
  3. Hűtőben egy kicsit állni hagyjuk a lében az uborkákat. A paprikás krumplival együtt tálaljuk. Jó étvágyat!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Főzés ideje: 45 p

Nagyon szeretem a paprikás krumplit, mert rendkívül egyszerű és finom is. Ki is hagyható belőle a kolbász, de szerintem jó, ha az íze belefő.

További receptek

Brassói szűzpecsenye

A brassói aprópecsenye egy fantasztikus magyaros fogás, amiből vétek lenne kispórolni az étel lelkét, a fokhagymát. Szaftosabban vagy kissé szárazon is egyformán nagy kedvencünk.

Simon Gábor

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...