r
Nosalty Logó

Paprikás krumpli uborkasalátával

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
toroltfelhasznalo-412734
Paprikás krumpli uborkasalátával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
bográcsos
  • 3% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Hozzávalók a paprikás krumplihoz:

Hozzávalók az uborkasalátához:

Összesen 461 kcal
  • 3% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Hozzávalók a paprikás krumplihoz:

Hozzávalók az uborkasalátához:

Összesen 3683 kcal
  • 3% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Hozzávalók a paprikás krumplihoz:

Hozzávalók az uborkasalátához:

Összesen 68 kcal
  • 3% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.6 g

Zsír

  • Összesen
    22 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1851.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    155 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    227 mg
  • Nátrium
    1375 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.8 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    493.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    51 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    47 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 461 kcal
  • 3% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    116.8 g

Zsír

  • Összesen
    176.3 g
  • Telített zsírsav
    57 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    198 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    14814.6 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    1241 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    610 mg
  • Foszfor
    1816 mg
  • Nátrium
    11003 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    422.7 g
  • Cukor
    85 mg
  • Élelmi rost
    47 mg

VÍZ

  • Összesen
    3946 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    276 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    409 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    171 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    374 micro
  • Kolin:
    283 mg
  • Retinol - A vitamin:
    237 micro
  • α-karotin
    86 micro
  • β-karotin
    376 micro
  • β-crypt
    202 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    362 micro
Összesen 3683 kcal
  • 3% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.1 g

Zsír

  • Összesen
    3.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    4 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    272.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    33 mg
  • Nátrium
    202 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 68 kcal

Hozzávalók

Hozzávalók a paprikás krumplihoz:

Hozzávalók az uborkasalátához:

Elkészítés

Hozzávalók a paprikás krumplihoz:

  1. Meghámozzuk, átmossuk és kockákra vágjuk a krumplikat.
  2. Az apróra vágott hagymát olajon üvegesre pirítjuk, és hozzáadjuk a karikákra vágott virslit és kolbászt.
  3. Mikor a kolbász és a virsli egy kicsit megpirult, akkor sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, és hozzáadjuk a krumplit.
  4. Kb. 2 cm-rel kevesebb vizet öntünk rá, mint amennyi ellepné. Összekeverjük, és fedő alatt főzzük, többször kevergetve, amíg a krumpli kicsit szétfő és már nem levesszerű.

Hozzávalók az uborkasalátához:

  1. Meghámozzuk az uborkákat, és nagyon vékony szeletekre vágjuk.
  2. Összekeverjük a cukrot a sóval, az ecettel és 4 dl vízzel. Mikor már feloldódott benne a cukor és a só, akkor ráöntjük az uborkákra.
  3. Hűtőben egy kicsit állni hagyjuk a lében az uborkákat. A paprikás krumplival együtt tálaljuk. Jó étvágyat!
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 372
  • Tegnapi nézettség: 8
  • 7 napos nézettség: 72
  • Össznézettség: 13752
  • Feltöltés dátuma: 2020. július 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
toroltfelhasznalo-412734 61 recept

Nagyon szeretem a paprikás krumplit, mert rendkívül egyszerű és finom is. Ki is hagyható belőle a kolbász, de szerintem jó, ha az íze belefő.

Hozzávalók

Hozzávalók a paprikás krumplihoz:

Hozzávalók az uborkasalátához:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...