r
Nosalty Logó

Őszibarackos sajttorta Szimran konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Szimran
Őszibarackos sajttorta Szimran konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Tortalap

Töltelék

Összesen 1123 kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Tortalap

Töltelék

Összesen 6727 kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Tortalap

Töltelék

Összesen 251 kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    20.2 g

Zsír

  • Összesen
    65.6 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    185 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    952.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    223 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    413 mg
  • Nátrium
    221 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    114 g
  • Cukor
    63 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    150.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    301 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    119 mg
  • Retinol - A vitamin:
    253 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    520 micro
  • β-crypt
    123 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    217 micro
Összesen 1123 kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    121.3 g

Zsír

  • Összesen
    393.4 g
  • Telített zsírsav
    101 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    83 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    1107 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5714.6 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    152 mg
  • Kálcium
    1338 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    398 mg
  • Foszfor
    2476 mg
  • Nátrium
    1323 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    684.2 g
  • Cukor
    380 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    900.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1804 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    40 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    287 micro
  • Kolin:
    713 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1518 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3119 micro
  • β-crypt
    740 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1300 micro
Összesen 6727 kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    14.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    213.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    49 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.6 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    67 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    57 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    117 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    49 micro
Összesen 251 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

Tortalap

  1. Összegyúrjuk a vajat, lisztet, cukrot, tojást, sütőport és vaníliás cukrot, és egy félórára lefóliázva hűtőszekrénybe tesszük.
  2. Egy 26 cm-es kapcsos tortaformát kivajazunk, kilisztezünk, és a kinyújtott tésztát belehelyezzük. Ügyelve arra, hogy a szélei is magasan fedve legyenek.

Töltelék

  1. Az őszibarackot lecsöpögtetjük, és a levét félretesszük. A tojásokat szétválasztjuk, és a fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. A vajat kikavarjuk a vaníliás cukorral, egyesével hozzáadagoljuk a tojás sárgájákat, ezután jöhet hozzá a krémsajt, pudingpor, cukor. Majd a felvert tojásfehérjét óvatosan hozzá keverjük.
  2. A massza 1/3 -át a tésztára öntjük, és egy pár db felszeletelt őszibarackot a töltelékre fektetünk. Majd a maradék masszát is ráöntjük. Előmelegített sütőben 180 fokon, légkeveréses fokozaton 80 percet sütjük. Az utolsó 20 percben fedjük le a süteményt alufóliával, hogy ne barnuljon túl.
  3. Hagyjuk teljesen kihűlni. Az őszibarack levét melegítsük fel, és keverjük hozzá a zselatint. A torta tetejét rakjuk ki felezett barackokkal, és kanalazzuk rá a zselatint. Az oldalát szórjuk meg pirított mandulaforgáccsal. Tegyük hideg helyre, míg a zselatin teljesen megdermed.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 80 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 22
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1252
  • Feltöltés dátuma: 2019. április 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Őszibarackos sajttorta Szimran konyhájából
Szimran 144 recept

....hmm ...nagyon finom

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...