r
Nosalty Logó

Orosz krémtorta csokoládé macival Bettitől

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Orosz krémtorta csokoládé macival Bettitől
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 473 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 5678 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 188 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.4 g

Zsír

  • Összesen
    25.8 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    200 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    455 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    124 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    157 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.6 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    86 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    155 mg
  • Retinol - A vitamin:
    76 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    106 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    242 micro
Összesen 473 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    125 g

Zsír

  • Összesen
    309.3 g
  • Telített zsírsav
    251 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    2404 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5460 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    179 mg
  • Kálcium
    1483 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    106 mg
  • Foszfor
    1788 mg
  • Nátrium
    1881 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    594.9 g
  • Cukor
    487 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    739.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1031 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    500 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    359 micro
  • Kolin:
    1857 mg
  • Retinol - A vitamin:
    910 micro
  • α-karotin
    47 micro
  • β-karotin
    1277 micro
  • β-crypt
    363 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2906 micro
Összesen 5678 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    10.2 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    180.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    59 mg
  • Nátrium
    62 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.6 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    42 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    96 micro
Összesen 188 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítés

A piskótához

  1. Piskótához a tojásokat kettéválasztjuk. A tojásfehérjét habbá verjük. A tojások sárgáját a cukorral és a vízzel habosra keverjük. A lisztet a sütőporral a sárga krémhez keverjük, és sütőpapírral bélelt tortaformába öntvetűpróbáig sütjük. Kihűtjük.
  2. A krémhez a tojássárgáját a cukorral és a tejjel, vanília rúddal felfőzzük. A tejszínt habosra verjük, és összekeverjük a kihűlt krémmel. 1,5 dl vizet elkeverjük a zselatinnalés felfőzzük, majd a krémhez adjuk.
  3. A piskótát három felévágjuk, meglocsoljuk az őszibarack levével.
  4. Leszeleteljük a gyümölcsöt.
  5. Fóliával kibéleljük a tortaformát, majd beleöntünk a krémből egy ujjnyit, rátesszük a piskóta tetejét, megszórjuk a szeletelt barackkal, majd ismét krém, piskóta,gyümölcs, amíg el nem fogy, az utolsó réteg a krém legyen.
  6. 1 napra hűtőbe tesszük, másnap kiborítjuk.
  7. A tejszínhabot felverjük, és bevonjuk vele a tortát, díszítjük.
  8. A csokoládéfogáccsal díszítjük, és rátesszük a plasztik csokiból készült macit.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 26x26
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 15
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5043
  • Feltöltés dátuma: 2013. november 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon könnyű és finom torta, gyorsan elfogy. A piskótalap helyett használhatunk babapiskótát is, így sütni sem kell.

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...