r
Nosalty Logó

Narancsos kacsacomb kukoricás rizzsel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Iluska
Narancsos kacsacomb kukoricás rizzsel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 7% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 1244 kcal
  • 7% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 7461 kcal
  • 7% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 205 kcal
  • 7% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.2 g

Zsír

  • Összesen
    103.4 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    182 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1493.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    422 mg
  • Nátrium
    872 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.3 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    302.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    130 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    146 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    120 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    72 micro
  • β-crypt
    102 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    246 micro
Összesen 1244 kcal
  • 7% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    193.1 g

Zsír

  • Összesen
    620.6 g
  • Telített zsírsav
    196 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    282 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    106 g
  • Koleszterin
    1094 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8961.1 g
  • Cink
    24 mg
  • Szelén
    220 mg
  • Kálcium
    498 mg
  • Vas
    46 mg
  • Magnézium
    402 mg
  • Foszfor
    2533 mg
  • Nátrium
    5230 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    271.6 g
  • Cukor
    55 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    1812.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    782 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    292 mg
  • D vitamin:
    374 micro
  • K vitamin:
    89 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    69 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    874 micro
  • Kolin:
    540 mg
  • Retinol - A vitamin:
    720 micro
  • α-karotin
    66 micro
  • β-karotin
    431 micro
  • β-crypt
    613 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1474 micro
Összesen 7461 kcal
  • 7% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    17 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    245.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    69 mg
  • Nátrium
    143 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    40 micro
Összesen 205 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Tisztítás, majd mosás után töröljük a combokat jó szárazra. Irdaljuk be (vagdossuk be) a bőrét. Sóval dörzsöljük jól be. Egy tepsi aljára szeleteljük fel a mosott narancsokat. A bevagdosott részekbe egy-egy darab fokhagymát dugjunk bele.
  2. Borsot, kakukkfűvel összekeverjük, majd a combokat beszórjuk. Rápakoljuk a narancsra. Kevés dióolajjal megöntözzük. Alufóliával lefedjük, és 170 c-fokon 1 óra 15 percig sütjük. Majd levesszük a fóliát, és ropogósra pirítjuk.
  3. Közben elkészítjük a köretet. Megfőzzük a rizst a kukoricával. A sült combokkal tálaljuk. Jó étvágyat!!
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 100 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 52
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3665
  • Feltöltés dátuma: 2016. december 22.

Ajánló

Kitűnő karácsonyi ünnepi fogás!!! A köret pontos elkészítése itt található.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sokan azt hiszik, egy kacsacombot olyan nagy ördöngösség elkészíteni, pedig nem, bele kell vágni, mert nagyon finom, sőt isteni az íze, főleg ha így készül...... :-))))) hamar elkapkodják az emberek a tányérról.....

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...