r
Nosalty Logó

Mustáros szósszal töltött csirkecomb

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Szega
Mustáros szósszal töltött csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 387 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1550 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 122 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.6 g

Zsír

  • Összesen
    30.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    136 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    591.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    98 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    256 mg
  • Nátrium
    178 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    126.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    100 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    76 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    260 micro
  • β-crypt
    60 micro
  • Likopin
    322 micro
  • Lut-zea
    140 micro
Összesen 387 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    98.4 g

Zsír

  • Összesen
    121.3 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    545 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2367 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    101 mg
  • Kálcium
    391 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    127 mg
  • Foszfor
    1024 mg
  • Nátrium
    710 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    505.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    401 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    74 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    233 mg
  • Retinol - A vitamin:
    302 micro
  • α-karotin
    60 micro
  • β-karotin
    1038 micro
  • β-crypt
    241 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    562 micro
Összesen 1550 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    9.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    185.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    80 mg
  • Nátrium
    56 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    82 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    101 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 122 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk, és kicsit a bőre alá nyúlunk, helyet adva a későbbi szósznak. Megsózzuk a fűszersóval alul, felül, és a bőre alatt is egy kicsit.
  2. Egy kisebb tálba belekanalazunk kb 4 kiskanál mustárt, majd beleszórjuk a reszelt sajtot.
  3. Nagyon apró kockákra vágjuk a hagymát, az ecetes csemegeuborkát, a paradicsomot és a paprikát, majd ezt is a tálba pakoljuk. Egy kis olívaolajat adunk hozzá, és a fűszert, majd az egészet jól átdolgozzuk.
  4. Egy kiolajozott tepsibe fektetjük a combokat, és a bőre alá tuszkoljuk a masszánkat. Lefedjük, és 180 fokon 40 percig sütjük, majd szabadon kb 15 percig, hogy a teteje megpiruljon.
  5. Miközben sülnek a combok, összedobunk egy friss salátát köretnek.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 55 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 61
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2346
  • Feltöltés dátuma: 2014. szeptember 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nincs nagyon története. Ezek voltak otthon. Viszont nagyon ízletes étel született belőle. Ha valamelyik hozzávalót kevésnek vagy éppen soknak érezzük, akkor nyugodtan változtassunk. Nekem például egy nagyobb hagymám volt itthon, és annak csak a felét használtam. A csemegeuborkám meg kicsi volt, abból nekem 2 is ment bele.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...