Murai leves
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Salamon Csilla
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 4% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
495
kcal
- 4% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
1978
kcal
- 4% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
51
kcal
- 4% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 40 g
Zsír
-
Összesen 21.5 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 96 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1006.4 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 42 mg
-
Kálcium 170 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 120 mg
-
Foszfor 509 mg
-
Nátrium 153 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 35.9 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 826.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 502 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 90 mg
-
D vitamin: 32 micro
-
K vitamin: 30 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 12 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 151 micro
-
Kolin: 121 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 1254 micro
-
β-karotin 3287 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1956 micro
Összesen
495
kcal
- 4% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 159.8 g
Zsír
-
Összesen 86.1 g
-
Telített zsírsav 21 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 55 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 25 g
-
Koleszterin 384 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4025.7 g
-
Cink 18 mg
-
Szelén 168 mg
-
Kálcium 681 mg
-
Vas 23 mg
-
Magnézium 478 mg
-
Foszfor 2038 mg
-
Nátrium 614 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 143.5 g
-
Cukor 33 mg
-
Élelmi rost 36 mg
VÍZ
-
Összesen 3307.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2010 micro
-
B6 vitamin: 6 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 16 mg
-
C vitamin: 360 mg
-
D vitamin: 126 micro
-
K vitamin: 118 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 48 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 604 micro
-
Kolin: 483 mg
-
Retinol - A vitamin: 12 micro
-
α-karotin 5014 micro
-
β-karotin 13149 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 7826 micro
Összesen
1978
kcal
- 4% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 4.1 g
Zsír
-
Összesen 2.2 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 10 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 104.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 18 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 53 mg
-
Nátrium 16 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 85.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 52 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 16 micro
-
Kolin: 13 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 130 micro
-
β-karotin 341 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 203 micro
Összesen
51
kcal
Hozzávalók
-
60 dkg sertéshús
-
1 közepes db vöröshagyma
-
2 közepes db sárgarépa
-
1 közepes db fehérrépa
-
30 dkg zöldborsó
-
40 dkg burgonya
-
1 csokor kapor
-
4 ek napraforgó olaj
-
2 teáskanál fűszerpaprika
-
2 l víz
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- Megpucolt, felkockázott hagymát olajon megdinszteljük, megszórjuk fűszerpaprikával, rátesszük a kockára vágott húst.
- Sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint fűszerezzük.
- Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a felkarikázott répákat, zöldborsót és a kockára vágott burgonyát.
- Felöntjük vízzel, apróra vágott kaporral ízesítjük, és készre főzzük.
- Elkészítettem: 20 alkalommal
- Receptkönyvben: 151
- Tegnapi nézettség: 6
- 7 napos nézettség: 60
- Össznézettség: 22604
- Feltöltés dátuma: 2018. február 03.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Salamon Csilla
1202 recept
Finom, laktató leves. Nevét onnan kapta, hogy a Mura mellett lakunk. És vinni akartam a nevét.