r
Nosalty Logó

Mogyorós nutellás túrós sütemény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Mogyorós nutellás túrós sütemény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 9% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 708 kcal
  • 9% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 2836 kcal
  • 9% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 371 kcal
  • 9% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.6 g

Zsír

  • Összesen
    43.8 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    175 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    895.1 g
  • Cink
    83 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    173 mg
  • Vas
    65 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    348 mg
  • Nátrium
    129 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    65.2 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    57 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    187 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    38 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    117 mg
  • Retinol - A vitamin:
    184 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    36 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    189 micro
Összesen 708 kcal
  • 9% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    66.3 g

Zsír

  • Összesen
    175.1 g
  • Telített zsírsav
    81 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    701 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3580.6 g
  • Cink
    331 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    690 mg
  • Vas
    262 mg
  • Magnézium
    269 mg
  • Foszfor
    1391 mg
  • Nátrium
    517 mg
  • Réz
    15 mg
  • Mangán
    24 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    260.9 g
  • Cukor
    177 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    228 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    748 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    26 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    32 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    151 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    183 micro
  • Kolin:
    467 mg
  • Retinol - A vitamin:
    736 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    143 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    755 micro
Összesen 2836 kcal
  • 9% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    22.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    469.3 g
  • Cink
    43 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    90 mg
  • Vas
    34 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    182 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.2 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    98 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    20 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    96 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    99 micro
Összesen 371 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vajat a kétféle cukorral és sóval összeöntjük, kézi mixerrel habosra keverjük. Egyenként hozzákeverjük a tojásokat, majd hozzákeverjük a nutellát és a túrót, végén pedig a mogyorót. Rászitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, és óvatosan elkeverjük.
  2. A masszát egy kivajazott 18 cm átmérőjű tortaformába simítjuk, betoljuk a 160 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 60 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 68
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3329
  • Feltöltés dátuma: 2015. október 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Volt egy üveg megkezdett nutella, amely felhasználásra várt. Végeredmény egy finom, csokoládés, mogyorós sütemény, amely 2-3 napig is friss marad, persze, ha nem fogy el már első nap.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...